FLYKTEN av Hannah och Amanda.

Idag fick jag denna bok i min hand! Gillade första delen ”Försoningen” mycket. Läs vad jag skrev om den HÄR. Lärde mig att man tydligen kan ha både Passion och Trygghet i ett förhållande av den. Vad tror ni, kan man det?

Är väldigt nyfiken på den nya ”Flykten”. Ska läsa denna på min semester som comin up om tre veckor!

P2800544 P2800553

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Greetings! Very helpful advice in this particular article! It is the little changes which will make the most important changes. Thanks a lot for sharing! horse racing live streaming free

  newsmax.com live 2023-07-15 01:19:40 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • Excellent article, très succinct et bien expliqué. Selon ce que j’ai pu lire, notamment un article publié par Loic « street » de la team super physique, les BCAA seraient efficace en intra training pour réduire la fatigue et les courbatures post training et améliorer la récupération.Perso j’en consomme encore de temps à autre. Et pour ajouter un tip, rien ne sert d’avoir un ratio 8:1:1 complètement inutile. 2:1;1 ou 4:1:1 = largement suffisant.Je tiens également à vous féliciter pour la qualité de vos produits, que je consomme régulièrement et dont je suis un adepte convaincu et invétéré.

  Svara
 • Var e den fina klänningen ifrån?:)

  Emilia 2016-09-29 18:31:13
  Svara
 • Tycker det är så dumt när folk skriver att du inte borde ha outat om din pojkvän och samboskap osv… tycker det är så fint och härligt att du vågar köra all in på vinst eller förlust och också berätta om det. Fatta hur tråkigt och fel det blir om ingen vågar berätta något pga rädsla att om det går dåligt så ses det som ett misslyckanden utan alla ska bara gå runt och låtsats att tråkiga saker inte kan hända utan allt är perfekt..

  Eloge till dig för dit mod att vara äkta! Kram

  Hanna 2016-09-29 07:40:20
  Svara
 • Hej Dasha! Jag inte bara tror, jag vet att en kan ha både passion och trygghet. Jag har det i min relation med min numera blivande man. Det är dock en annan femma att när det väl är så rätt och lätt att en kan känna sig rädd pga tidigare händelser i livet. Rädd för att det är för bra för och vara sant nästan. Det får jag jobba med nu, men det går. Och det blir bara bättre. Kärleken övervinner allt :). Kramar!

  Sara 2016-09-28 22:26:19
  Svara
 • Hej Dasha!! Usch vad less jag blir av alla negativa kommentarer till dig. Måste vara för de behöver din positiva energi som du alltid utstrålar, och då borde de följa dig på snapchat!! Där får man all positiv energi man behöver. Vill bara få äta tacos o dricka massa bubbel med dig<3

  Nina 2016-09-28 18:49:29
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!