Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

FLYKTEN av Hannah och Amanda.

Idag fick jag denna bok i min hand! Gillade första delen ”Försoningen” mycket. Läs vad jag skrev om den HÄR. Lärde mig att man tydligen kan ha både Passion och Trygghet i ett förhållande av den. Vad tror ni, kan man det?

Är väldigt nyfiken på den nya ”Flykten”. Ska läsa denna på min semester som comin up om tre veckor!

P2800544 P2800553

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Var e den fina klänningen ifrån?:)

  Emilia 2016-09-29 18:31:13
  Svara
 • Tycker det är så dumt när folk skriver att du inte borde ha outat om din pojkvän och samboskap osv… tycker det är så fint och härligt att du vågar köra all in på vinst eller förlust och också berätta om det. Fatta hur tråkigt och fel det blir om ingen vågar berätta något pga rädsla att om det går dåligt så ses det som ett misslyckanden utan alla ska bara gå runt och låtsats att tråkiga saker inte kan hända utan allt är perfekt..

  Eloge till dig för dit mod att vara äkta! Kram

  Hanna 2016-09-29 07:40:20
  Svara
 • Hej Dasha! Jag inte bara tror, jag vet att en kan ha både passion och trygghet. Jag har det i min relation med min numera blivande man. Det är dock en annan femma att när det väl är så rätt och lätt att en kan känna sig rädd pga tidigare händelser i livet. Rädd för att det är för bra för och vara sant nästan. Det får jag jobba med nu, men det går. Och det blir bara bättre. Kärleken övervinner allt :). Kramar!

  Sara 2016-09-28 22:26:19
  Svara
 • Hej Dasha!! Usch vad less jag blir av alla negativa kommentarer till dig. Måste vara för de behöver din positiva energi som du alltid utstrålar, och då borde de följa dig på snapchat!! Där får man all positiv energi man behöver. Vill bara få äta tacos o dricka massa bubbel med dig<3

  Nina 2016-09-28 18:49:29
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Foodjunkie
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand