Svar på frågor del 2.

Jag tänkte bara säga att jag har tagit bort de frågor som jag tycker var för taskiga, de som är upprepande och de som bara är snälla kommentarer utan frågor. Vill också säga tusen tusen tusen tack till alla er som är snälla, stöttar mig och skriver starka peppande kommentarer (men tänkte de inte var så roliga att ta med i frågestunden). Men de finns ju alla HÄR om ni vill se. ÄLSKAR ER!

P1180732

Hej Dasha!

Här kommer mina frågor!

1) Känns det rätt att lägga ner Helium?
Det är pausat. Inte nerlagt!
2) Hur ser din kommande höst och vinter ut? resor inbokade?
Jag bokade faktiskt precis en resa till Mauritius, Seychellerna och Madagaskar häromdagen. Sedan flyttar Erik till Kina om tre veckor och jag ska hälsa på honom så fort han bott i lägenheten i tre veckor har jag lovat. Så det blir nog i Januari. Sedan vill jag åka någonstans över jul/nyår. Är inget fan av julen…
IMG_4015
3) Bästa känslan för att komma över ångest?
Sätta på en gråtfilm och hulka ikapp samtidigt som man äter choklad.
4) Hur får man sin kille mer romantisk?
Berättar vad man vill ha mer av…
5)Nämn en bra 30 års present till pojkvän från 5år tillbaka?
Överraskningsfest. Eller resa. Eller en biljett till hans kompis som bor utomlands. Något oegoistiskt från din sida något som är 100% till bara honom. Kanske säsongskort på hockey/fotboll etc.
6) Drömresemål?
Alltid varit Mauritius/Maldiverna!
7) Vill du bo i Stockholm eller har du drömmar om att flytta utomlands?
Jag trivs bra i Stockholm. Men får jag ett fett jobb utomlands flyttar jag. Man kan ju alltid flytta tillbaka!
8) Tycker du att det är lika kul att gå ut forfarande?
Hehe näe inte ens i närheten som för 5-10 år sen. Då ville man så mycket gå ut för att visa upp sig, se vilka som var ute, springa på så många ställen per kväll som möjligt. Idag vill jag bara ha musik jag gillar att dansa till och mina vänner runt mig. Är det tex bara house på ett ställe kan jag lätt kasta in handduken och promenera hem isl för att ”kämpa på”. Hehe.
9) Produkt du inte kan leva utan!?
Elisabeth Mott mascara (85kr på BH just nu).
10) Har du pluggat? Om inte, vad hade du då velat plugga?
Jag hade kunnat tänka mig plugga strategi… Eller traditionell marknadsföring. Fördjupa mig i sådant jag redan kan. Men jag har inte pluggat något och är ärligt inte as sugen.

Hej! Har följt din blogg så länge och gillar dig så mycket – men aldrig kommenterat. Shame on me. Här kommer ett gäng frågor!
Åh! Mysigt! Då kör vi!
P1180596

Jag undrar om du fyllt läpparna? Eller gjort några andra ingrepp? Funderar själv på att göra läpparna men velar lite..
Jag gjorde läpparna en gång för typ 9 år sedan. Precis när det kom och alla testade. Det var inte riktigt min grej. Det gjorde ont och jag har inte så små läppar så jag behöver det. Jag gjorde sådant som går ut efter några månader. Men testa om du är sugen, jag tycker alla får göra som de vill. Idag är de så bra så det är inte större fara om du går till någon duktig. Jag skulle rekommendera Anna Welander (leg.sjuksköterska med egen salong hos Corinne & Friends Sturegallerian) som jag brukar göra ansiktsbehandlingar hos. Vet många som går till henne.

Kan du tänka dig att flytta från Stockholm? Tänker om du skulle få ett erbjudande i New York till exempel.
NYC?! Hade flyttat på en gång.

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Känns ganska fattat att du är hetero men har du varit nyfiken på tjejer någon gång i livet?
Tanken har givetvis slagit mig! Men aldrig mer än bara en tanke… Gillar verkligen män 😉

Kan du inte skriva något inlägg om hur du äter till vardags och hur du tänker kring mat? Både ut hälsoaspekt och vad du tycker om att äta kött.
Jag hr ätit väldigt onyttigt sen jag kom hem från semestern. Men under semestern var jag riktigt duktig och gick tom ner något kilo. Men sen blev jag sjuk och då tyckte jag synd om mig själv. Men jag gick ju upp ungefär 7-8 kilo för två-tre år sedan som jag inte riktigt gått ner än och det är jag inte nöjd med… Och jag äter mat lite som jag känner för. Mår jag bra mår jag bra av nyttig mat. Mår jag dåligt tröstar jag mig med skit. Hehe… Men generellt äter jag alltid det jag vill ha. Har bara varit dålig på att röra på mig. Jag gillar kött men jag har mer och mer blivit medveten och köper bara hem svenskt, kravmärkt och ekologiskt. Skulle aldrig köpa ”10 pack frysta kycklingfileer för 50kr” för att jag idag vet vad det innebär.

Skulle vara jättekul, som någon annan skrev, att höra dig i Tankar med!
Ja men nu är jag ju också sugen. DANIEL. LÄSER DU DETTA. Jag vet att Linus gör. Säg till Dannis.

Heja dig dasha!
Och alla andra bloggare som idag vågar ta sig ledigt på helgen -klart som tusan att ni också ska få ledigt!
Tråkigt med killen
<3
Hade varit kul att höra mer om ditt nya jobb – men förstår att det kanske är svårt.
Det är bara konsult. Är inte anställd!
Och som flera skrivit, ”Tankar med” hade varit såååååååååå kul. Hur kan vi få denna boll i rullning?
Tycker alla ska skriva till Dannis instagram och kommentera detta. DanielRedgert heter han där.

Nu vänder vi den negativa trenden i kommentarerna!
Puss! Love u!

Hej Dasha!
Jag skäms för jag har nog varit en av dom som undrat över färre inlägg, ber om ursäkt för det! Din blogg och DU är superbra!
Tack!!!! <3333 Kämpar ju PÅ. Men ibland kommer livet emellan.

Här kommer ett gäng frågor;

1. Hur ser din morgon samt kvällsrutin ut?
Varje morgon snoozar jag först forever. Typ en timma. Sedan gör jag en latte i min Nespressomaskin och tar med det glaset till badkaret och sätter mig där i och fyller upp med vatten för att vakna till – ifall jag har ett möte tidigt. OM INTE så tar jag med kaffet tillbaka till sängen och öppnar datorn. Jobbar undan mailen och planerar upplägg för dagen.

738d8887cdb4877072320086770e764b_980x0_c_85_s_v4
2. Är du nöjd med flytten till nya lgh? Eller trivdes du bättre i den andra? (Håller nämligen själv på och säljer min, gulp!)
Ja… Jag trivdes bättre i den förra lägenheten. Men jag trivs extremt bra med denna adress. Jag var klar med Kungsholmen. Men jag TRIVS i denna lägenhet. Men det har tagit några månader att anpassa sig att bo mindre helt enkelt. Gick ner nästan 20kvm.

3. Vilken är den finaste överraskning du fått?
Mitt ex var väldigt duktig på överraskningar. Jag vet inte vilken den finaste jag nånsin fått är för inte fått någon så där superstor… Men han var väldigt duktig på att styra upp och fixa med dejtnight och överraska sådär härligt i vardagen.
4. Har du gjort några ingrepp som läppar eller botox?
Svarade där uppe!
5. Nästa stora inköp?
Hehe ett lantställe har jag sagt. 5 årsplanen. Men i väsk/skor har jag ingen aning. Behöver liksom inte riktigt något egentligen. Men hade gärna velat ha en sådär här paljettdröm om någon känner sig manad att donera den till mig:
sf

Hej bästa Dasha!:)

Är snart klar med plugget och tänkte efter de söka mig mot Stockholm så har du nått bra tips på områden i Stockholm som passar en 25-årlig social singeltjej?
Tycker även du borde börja med Youtube och göra vloggar!
Att bo på? Jag vet en kompis som flyttar till Midsommarkransen snart. Det ska vara mysigt och nära till stan. Hammarby Sjöstad är ju som en egen liten by mitt i Stockholm och bra förbindelser till stan. Ja, är as sugen på youtube men det var så svårt och jobbigt att klippa…… Men SKA.

Hur mår du? Hoppas du mår bra. Du är så fin! Massa styrkekramar <3
Idag? Ärligt mår jag inte så bra idag (skriver detta inlägg tisdagkväll). Tycker vänner i min närhet varit okänsliga och nonchiga och så var ni så hårda i vissa kommentarer och så har jag pms så jag kom hem och grät i prick 30 minuter. Sedan tvättade jag bort mascaran från mina randiga kinder och pratade med Margaux i telefon en timma och kom fram till att nu skulle jag sluta gråta och blogga lite istället. Men förutom just idag när det blev lite för mycket mår jag bra, tack <3

f60a1acbeb650050eb60b1d6dcea98cf

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • You’re so awesome! I don’t believe I have read a single thing like that before. So great to find someone with some original thoughts on this topic. Really.. carrera en vivo camarero

  sky sports racing stream 2023-07-07 02:22:05 https://freehorseracingtv.com/live/racing-tv-live/
  Svara
 • Kan inte du dela av dig av Mauritius tips?

  Alicia 2016-09-29 09:24:44
  Svara
 • Du är bäst!! Älskar dig och din blogg ❤️❤️

  Charlotte 2016-09-28 14:53:38
  Svara
 • Så härliga bilder 🙂

  Lovisa 2016-09-28 12:27:49 http://nouw.com/lovisabergquist
  Svara
 • Tycker verkligen vi måste en gång för alla konstatera att det inte är någon mänsklig rättighet att få läsa din och andras bloggar. Man får ju njuta av det man läser istället för att bli arg över det man inte läser! Och vi är såååå många fler som älskar dig och din blogg än alla haters. KRAAAM

  Olivia 2016-09-28 10:41:37
  Svara
 • Hej!
  Missade tyvärr frågestunden, men hoppas att du kan svara på min kommentar ändå.. Jag har också gått upp i vikt, ligger ca 4 kg över min idealvikt. Det är inte mycket, men tillräckligt för att jag inte ska kunna använda alla mina kläder och det gör mig så obekväm. Jag tycker att det är jobbigt att gå ut för att jag vet att jag t.ex. inte kan ha ett visst par jeans och därmed syns det förmodligen att jag är större än när jag kunde ha just de jeansen, fattar du vad jag menar? Min fråga är väl egentligen hur du gör för att njuta av livet och vara glad och bekväm trots din viktuppgång? Jag tycker att det är så svårt att njuta av livet till fullo just nu eftersom jag vill ”spara” allt till när jag är tillbaka på min normala vikt för att jag tror att allt kommer vara roligare och härligare när jag känner mig bekväm i min egen kropp..

  Anonym 2016-09-28 10:36:45
  Svara
  • Svar på Anonyms kommentar.

   Tar mig friheten att svara dig Anonym även fast du ställt frågan till Dasha.
   Jag har haft bulimi i flera år och även fått vård och är nu frisk sedan några år tillbaka. Vill understryka att jag inte menar att du har en ätstörning MEN jag har ändå en ganska bra förståelse för hur du känner. Skulle starkt råda dig att testa typ yoga eller liknade, har funkat för mig och många andra med liknande tankar.
   Om inte yoga känns lockande skulle jag råda dig att jobba med självkänslan på ett eller annat sätt – terapi eller böcker eller vad du tycker känns rimligt. Det är superviktigt att kunna se skillnad på lycka och lycka. Att lägga sin lycka i tex vikt, bekräftelse från utomstående faktorer eller personer är livsfarligt. Det är en sån jädra befrielse att vara trygg i att man duger som man är (klyscha i know) men det är så sant! Har haft exakt samma tankar som du, kunde tex tänka inför en resa att ”om jag bara går ner x antal kilo kommer den här resan bli så mkt roligare”. Men vet du? Den blir inte det. Den blir roligare om man lär sig hantera sina tankar och njuta av livet som det är här och nu (upplever Dasha som en true livsnjutare). Öva på att titta på varje tanke utifrån och ställ dig frågan om det är en sanning eller inte.
   Kan skriva en novell på ämnet men ska bespara dig det 🙂
   Kort och gott – googla loss på självkänsla för det är där hela hemligheten ligger. Livet är IDAG och inte om 6 månader när midjan är 1 cm smalare.
   Kram!!

   Erika 2016-09-28 11:15:40
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!