Justin, LIVEPODD och sjukis igen.

TORSDAG:

Jag tänket vi börjar med torsdag denna vecka. Då såg jag först ut såhär! Fråga inte vart kavajen är ifrån för det minns jag inte för den är typ fyra år gammal.

img_4953

 Sen vart det dags för Justin Bieber, godtrogen Belieber man är köpte man givetvis merch. Men var så ledsen på konserten. Han vill uppenbarligen INTE göra detta mer. Då borde han inte. Det gjorde ont att se. Jag kunde knappt njuta…

FREDAG:

Började med en kaffe på Italiano Baren med Micki och så hade jag min JB tröja på mig från gårdagen för att sörja honom…

Efter diskuterat JB och diverse andra oviktiga nödvändigheter promenerade vi tvärs över gatan till Pocket

…där Bianca och Pernilla hade en liten sneak peak på deras nya serie Wahlgrens värld som har premiär på torsdag!

Jag lovar er att det kommer bli så himla kul. Vi fick ju se några klipp och de bjuder på båda sig själva och på mycket skratt.

Men jag började bli dålig under lunchen. Började frysa och kallsvettas… Så jag avbokade hela eftermiddagen och köpte med mig dessa vitaminbomber från Urban Deli för 200kr och försökte sova bort det som knackade på.

LÖRDAG:

Blev tvungen att gå upp 06.00 för att kompensera upp gårdagens sömn. Vi hade ju en livepodd att utföra!

DSC_4261_Fotor-1

Vi var så himla nervösa att det inte skulle komma någon! Men varenda stol var upptagen och så stod det folk längst dörren/väggen så 250 personer +.  Älskar er som tycker vi gör något bra. Vi försöker ska ni veta. Men jag trivs så bra uppe på scen. Känns som om jag inte gjort något annat i hela mitt liv. Det här med rörlig bild och stå på scen är något jag verkligen gillar och har lätt för. Man kanske skulle blivit skådespelare 😉

knk

Direkt efter livepodden smet jag hemåt däremot. Var fortfarande helt slut och så sjukis. Tror jag hade feber under hela livepodden men adrenalinet kickade igång! På vägen hem stannade jag till och beställde en pasta på Baren.

…och så hade jag så tur att Cissi och tjejerna kikade in för en takeaway kaffe.

  SÖNDAG:

Jo men så blev det söndag och då gjorde jag inte mycket heller. Badade bort det sjuka och bokade tid hos min läkare som jag träffade idag. Lämnade blod och andra saker till honom och imorgon ska jag röntga mina lungor! Är det någon av er som gjort det? Hoppas det är harmlöst…

PS!! Massa bilder har jag brutalt snott av Hanna. GÅ IN på hennes blogg nu och ge henne lite besökare för jag är så dålig som aldrig tar bilder själv och snor jämt av henne. Ok? Ni kommer gilla hennes blogg. Den är extremt välskriven. PUSS.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Vill verkligen inte trampa dig på tårna, men all denna sjukdomen gör mig orolig :/ Har du någonsin funderat på om du har nån typ av utmattningssyndrom? Du jobbar så mycket ju, och blir sjuk hela tiden och det kan vara ett tecken. Hoppas jag inte har gjort dig upprörd! Krya på dig EN MASSA <3

  Anna 2016-10-04 08:47:35
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Näe men SÅ mycket jobbar jag inte… Plus jag var ledig hela sommaren typ. 6-7 veckor. Jag hoppas inte det men vi får se. Nu ska min läkare göra en ordentlig utredning.

   dasha 2016-10-04 09:47:31
   Svara
 • Lungröntgen=HELT HARMLÖST! Hoppas att de får nån rätsida på det hela, kan inte vara kul o aldrig bli riktigt frisk <3

  Natta 2016-10-04 06:11:34
  Svara
 • Min pappa har gjort lugnrögent och säger att det är lugnt!! Lycka till! många kramar!

  Charlotte 2016-10-03 23:55:11
  Svara
 • Kul med livepodd, hade gärna varit på plats och lyssnat

  Kika gärna in på poddkollen.se där jag varje DSG kommenterar och tipsar om olika poddar – eller följ poddkollen på insta 🙂

  Poddkollen 2016-10-03 21:23:38 http://poddkollen.se
  Svara
 • Det är harmlöst att röntga lungorna 🙂

  Anna 2016-10-03 21:17:36
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!