Svar på frågor del 3.

Hej Dasha!
Frekvent besökare verkligen hos dig och tycker om din bloggis, är ingen av dem som ställt frågorna men känns som att du ibland har rätt taskig ton mot de som du känner är taskig mot dig t.e.x händer det en gång i månaden att du ryter ifrån till dina läsare och det har också hänt i podden flera gånger. Det är klart att det är sjukt jobbigt för dig att få frågor ang privatliv och kritik om saker, det är det för alla Men du kanske ska byta sätt som du bemöter detta på? Då du numera svarar tillbaka med samma mynt?

Jag anser att detta är min blogg och om ni sårar mig är det inte konstigt om jag säger ifrån. Jag tar emot kritik som är konstruktiv. Men inte när det är ”Du suger du borde vara tacksam att vi ens vill läsa din blogg nu när du inte uppdaterat den på tre dagar”. Hoppas du förstår att bakom bloggen, framför skärmen sitter det en helt vanlig tjej. Ingen automatisk robot man har rätt att dumpa sin dåliga dag på…

DSC_4232_Fotor

Hej bästa du!!
Älskar din blogg och läser flera av dina vänners också, så som Hanna Friberg, Margaux, Petra, Forni osv. Hur lärde du känna dessa tjejer? Var det genom jobbet/bloggen, gemensamma vänner eller något annat? Vem har du känt längst av dessa?
Puss!!
Av dem du nämnde har jag känt dem i denna ordning: Forni, Petra, Margaux, Hanna. Forni hittade jag bakom ett DJbås på Spybar en sen natt och visste att hon bodde på Kungsholmen så vi delade taxi hem på natten och dagen efter frågade jag om vi inte skulle äta lunch ihop. Petra fick jag på köpet med Forni för de var sambos under denna tid. Margaux… HM. Det var utesvängen. Men när hon och hennes boyfriend hade ett break umgicks jag mycket med honom och min dåvarande pojkvän och sen när de blev ihop igen blev vi mer *nära kompisar* än innan då vi bara var ”kompisar”. Men vi har varit bekanta forever. Hon jobbade bla på Ambassadeur under en kort period när jag också jobbade där! Hanna och jag blev väl kompisar när vi delade rum i NYC. Men ananrs genom bloggsvängen.

Micaela Forni, Dasha Girine, Petra Tungården & Marith Welin Berger

Hej! Är extremt intresserad av branschen du jobbar inom och skulle så gärna vilja ”komma in” i den när det är dags för mig att ta steget ut i arbetslivet. Jag är 18 år och går sista året på gymnasiet, det är ett tag kvar men det är ju så kul att drömma lite och planera framtiden. Hur tog du dig dit du är idag? Vad läste du på gymnasiet? Pluggade du vidare?
Podcasten som kommer ut imorgon berättar jag exakt allt om min karriär och alla jobb jag haft! Ger även massa olika tips. Så lyssna på den!

Hej Dasha!
Jag kanske har fått det om bakfoten, men det känns som att du inte riktigt trivs i din nuvarande lght? Att det var ett förhastat beslut att ta över efter Tungården.
Hoppas du trivs iaf. och att du mår bra!
Du har helt rätt. Nu har jag däremot hittat ”hem”, hehe. Men jag behövde göra om lite grejer och sedan flyttade jag ner i kvm, nästan 20 kvm. Och det kändes. Fick inte riktigt till med alla mina grejer och förvaring och KLÄDER. Sedan var det exakt såhär i min förra lägenhet också, det tog mig ett år innan jag kände mig ”hemma”. Det var massa nya ljud och knarr från golvet och intryck som jag behöver bekanta mig med innan jag kan slappna av sådär avslappnat som man bara kan hemma hos sig själv… Men nu, snart ett år senare är jag fan hemma! 🙂

TBT till min gamla drömmiga Walk in.
dashalgh

Hur är din och maxinnes relation idag? Kommer ni ta upp helium igen? Kom ni i luven på varandra?
Det är KLART man stångas lite när man har ett företag ihop, man träffar denna människa mest av alla andra människor i ens liv. Men vi är absolut inte ovänner eller dylikt!!! Vi har bara haft Helium på pause i några månader (typ fyra) och det kommer vara pause minst lika länge till. Vi har båda så himla mycket på gång på sidan om just nu.

 Hej! Jag har inte följt din blogg frekvent mer än nu på sista tiden. Så förlåt om du redan tagit upp detta tidigare. Jag undrar iallafall hur du gör med din hund? Är det din mamma som tar hand om hunden eller bor du med hunden hela tiden fast att man inte får se henne så ofta. Hur funkar det? Funderar nämligen på att själv skaffa hund men jag har liksom du relativt mycket som händer hela tiden och ibland är man ju borta hela dagarna. Vore kul att veta hur du har gjort! Kram
JO jag och mamma delar på lilla Bella. För precis som du skriver jobbar jag oregelbundet och vissa dagar är jag inte alls hemma på många timmar och det hade inte varit så snällt mot henne.
P1180453

Wow!! Vem var killen i din mystory idag? Han var jättesnygg, ni borde bli ett par
Hmm… Undra vem det var. Jag gissar på att det var Erik? Hehe brukar få många kommentarer när han syns i mina kanaler. Men vi är bara bästa vänner <3

Hur tänkte du när du gick ut med ditt förhållande så snabbt i din blogg när det var så nytt? Du måste väl förstå att folk skulle ha frågor så fort det blev tyst om det, speciellt när du säger att ni just flyttat ihop. Självklart är det tråkigt när det tar slut men att folk har frågor är väl inget konstigt? Just därför tänker man en gång extra innan man väljer att gå ut med det så tidigt. Det måste du väl själv förstå med tanke på att du har en blogg med många läsare. Ha det fint! Hoppas du lärt dig något till nästa gång.
Jo jag tänkte så som att jag bara berättade det jag kände. DVS kärlek. Jag ville berätta för hela världen att jag träffat någon som jag tyckte så mycket om och som gjorde mig glad. Sen var det ju mindre kul att det inte fungera…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
27kommentarer
 • This post post made me think. I will write something about this on my blog. Have a nice day!! free horse racing videos online

  newsmax live streaming 2023-07-15 00:38:42 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • Good article with great ideas! Thank you for this important article. Thank you very much for this wonderful information. horse racing tv channels

  live irish horse racing stream 2023-07-07 01:31:22 https://freehorseracingtv.com/live/racing-tv-live/
  Svara
 • I think the admin of this site is really working hard for his website, since here every stuff is quality based data. https://freehorseracingtv.com/live2/

  free horse race streaming 2023-06-26 19:01:01 https://freehorseracingtv.com/live/equidia-pro-horse-racing-live-stream/
  Svara
 • Greetings! Very helpful advice in this particular article! It is the little changes which will make the most important changes. Thanks a lot for sharing! https://freehorseracingtv.com/live2/

  Svara
 • Some really excellent info, Sword lily I detected this. busan korea racing live stream

  watching horse racing online 2023-03-26 00:17:24 https://freehorseracingtv.com/live/
  Svara
 • I think the admin of this site is really working hard for his website, since here every stuff is quality based data. https://freehorseracingtv.com/live/

  racing tv com 2022-12-24 02:54:57 https://freehorseracingtv.com/live/racing-tv-live/
  Svara
 • Great website. Lots of useful information here. I look forward to the continuation.

  evden eve nakliyat izmir 2022-12-08 09:36:14 https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/
  Svara
 • Good article with great ideas! Thank you for this important article. Thank you very much for this wonderful information. https://freehorseracingtv.com/

  racing tv free trial 2022-12-04 05:52:59 https://freehorseracingtv.com/live/dubai-horse-racing-live-tv/
  Svara
 • förstår inte alla dessa elaka kommentarer, du är ju fullkomligt brilljant i allt du tar dig an! du skulle kunna sitta i din och hannas podd helt ensam och prata med dig själv, UTAN hanna för du är så jävla duktig på att vara, dig själv och så jävla klockren. mer kärlek till folket, funnen som förlorad, kärlek är det största vi har.och alla ynkliga människor som kommenterar äckliga kommentarer, de är dom som inte någon kärlek får, och det är dom vi borde tycka synd om. avundsjuka är vad som grundar sig i all kritik och du behöver inte ta åt dig en gnutta, mer kärlek och mer dasha åt folket!

  julia 2016-10-05 22:59:30
  Svara
 • Är det ingen av dina vänner som har en riktig utbildning?

  Lee 2016-10-05 12:07:09
  Svara
 • Jag hoppas att jag en dag kommer kunna vara lite mer som dig. Så där öppen, ärlig och otroligt kärleksfull. Att våga stå för sin sak och att säga vad man tycker utan att alltid vara rädd för att man trampar någon på tårna.
  Fortsätt med det du gör, du inspirerar!

  Ellen 2016-10-05 11:46:23
  Svara
  • Svar på Ellens kommentar.

   Men vet du vad. Jag vågar för att jag vet att när en person försöker trampa på mig står det tio stycken sådana som du där och tar emot mig. Tack för att du finns och för att du tycker om mig

   dasha 2016-10-05 12:01:32
   Svara
 • Hej ! Tack för ett bra jobb med onsdagsbubbel, love it ! Jag har ett önskemål, jag läser mitt första år på YH(yrkesutbildning) inom försäljning. Efter årskiftet ska vi ut på LIA(lärande i arbete) eller praktik som man också kan kalla det. Jag är intresserad av mode och PR. Så min önskar var att du och Hanna kanske kan ta upp några tips på hur man söker en praktikplats, vilka företag som är bra eller om ni rent av vet någon som tar emot studenter i nästa veckas podd. Då ni utlovande att svara på läsarfrågor 😉 tack igen för ett fantastiskt jobb. kram

  Ida 2016-10-05 11:24:33
  Svara
 • Så bra podd idag. Du är verkligen intressant och inspirerande att lyssna på, älskar ditt sätt att uttrycka dig på. Man vill bara höra mer! Hoppas du får en fin dag <3

  Frida 2016-10-05 08:55:21
  Svara
 • Oj, är det bara jag som missat att du o din kille gjort slut? Det var väl hab som flyttade in hos dig? Trist men man får tänka att ”allt händer av en orsak”. Din prins finns där ute 🙂 🙂

  Linn 2016-10-05 01:16:28
  Svara
 • Du kanske skulle fundera på att byta forum om du har svårt att ta kritik. När man själv valt att vara en offentlig person, som du gjort och strävat efter, är kritik något som kommer med det. Jag ser inte att du bara tar ”personlig” kritik på ett dåligt sätt utan även konstruktiv kritik bemöter du med en fruktansvärt dålig attityd. Något som gör att man som läsare/lyssnare känner sig otroligt obekväm i dina forum. Du kanske passar bättre lite dold. Du har ju dina järn i elden och ofta känns det som att du har blogg och podcast bara för att få ta del av det goda som kommer med det. För det känns inte alls som din grej att göra eller satsa på.

  Elli 2016-10-04 22:59:24
  Svara
  • Svar på Ellis kommentar.

   OJ. Sista jag vill är att göra folk obekväma. Men det bästa med min blogg och podcast är ju att du behöver inte följa eller lyssna om jag gör dig mer illa än gott! Puss och kram.

   dasha 2016-10-05 10:43:33
   Svara
  • Svar på Ellis kommentar.

   Bitter kommentar… om du tycker så; sluta följ. Hur svårt kan det vara?

   Frida 2016-10-05 08:58:07
   Svara
  • Svar på Ellis kommentar.

   Varför löser du bloggen o lyssnar på podden om du ”känner dig oerhört obekväm”?
   Så tråkig attityd!!

   Annika 2016-10-04 23:05:02
   Svara
 • Men han som hämtade upp dig på cykeln idag som du pussade var väl ändå inte Erik? Såg inte ut som han i alla fall 😉

  Petronella 2016-10-04 21:40:15
  Svara
 • Gillar din ärlighet! 🙂

  Smilla 2016-10-04 16:25:22
  Svara
 • Dasha, darling! Tror du behöver göra nåt åt detta inlägg, du är bäst! Puss!!

  Tillan 2016-10-02 16:35:12
  Svara
 • ?

  tina 2016-10-02 15:16:16
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!