Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

FYRKANTEN

Ikväll är det dags för Fyrkanten. Det är min, Daniels, Rasmus och Linus middag vi har en gång i månaden. TÄNK att detta är tredje gången vi håller detta. Jag är lite förvånad. Jag var så nära att avboka idag pga jobb. Drunkar just nu känns det som men allt är väldigt roligt och då vill man inte riktigt säga nej.. Och deg är alltid deg heheheheh.

Så jag kommer sitta och printscreena tolv bloggares instagram under middagen. Eller i alla fall första timmen typ tänker jag. MAX en timme får det ta. Men jag ska gå tillbaka i deras flöde i tre månader. Det kan ta sin lilla tid. Men nu börjar jag så hinner jag kanske avverka några innan de kommer.

Idag ska vi äta på Deli & Wine by Carotte i Birger Jarlspassagen, någon som ätit här? Ingen av oss! Ska bli spännande.

Bild 2016-10-05 kl. 18.37

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej Dasha! jag körde bil i mörkret förut och lyssnade på eran livepodd. Jag läser mycket bloggar men jag kommenterar aldrig, det bara blir så. Men idag kände jag att jag var tvungen att skriva till dig. Jag är 24 år och jobbar som lärare. Jag tog examen i juni och i augusti fick jag min alldeles första egna klass. Som lärare älskar jag att inspirera människor men jag älskar också att bli inspirerad av människor. Jag följer din blogg och har läst att du har fått mycket negativt i bloggen. Idag när jag körde bil i min ensamhet och lyssnade på eran podd fick jag ett sådant lugn. Ditt sätt att prata är så lugnande och det du säger är så inspirerande. Fortsätt göra det du gör! Ha en trevlig kväll!

    Amanda 2016-10-05 20:04:36
    Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind