Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Hur skyddar du dig?

Hallå gänget! Nu ska vi prata om något viktig. 

När ni kommer hem så låser ni förmodligen dörren efter er och så har ni antagligen pinkod på mobilen och när ni ska sova och klä av er så drar ni för gardinerna så ingen ska kunna kika in? 

f7075fe299e05ace4617972f0120a2fc   

Men hur privata är ni på internet då? Hur skyddad är din dator egentligen trots lösenord? Och hur svårt (eller lätt?!) är det att hacka sig in i din mobil och öppna tex din bankapp? Eller din mail och läsa företagshemligheter? 

Faktum är att det inte är jättesvårt. Det är inte så lätt att vem som helst kan göra det med ett öga blundandes men de som kan, de kan tom gå in genom din mobil och sätta på REC och spela in allt du gör med den egen mobil. Är ni med? Dvs om du har din mobil liggandes på bordet under ett möte kan de gå in och spela in allt som händer under detta möte. 

Trilla inte baklänges nu. FÖR ATT det går att skydda sig.  

Det europeiska cybersäkerhetsföretaget F-Secure lanserar nämligen Total säkerhet och sekretess, ett paket med företagets prisvinnande säkerhetspaket SAFE och VPN-lösningen Freedome som erbjuder ett omfattande skydd för användarnas privata information och deras enheter.

F-Secure SAFE är en säkerhetslösning för flera plattformar som skyddar alla de enheter som vi förlitar oss på i vår vardag. Freedome är en VPN-lösning (Virtual Private Network) som erbjuder ett lättanvänt och strulfritt sätt att kryptera sin kommunikation. En annan sak som händer när du har denna lösning är att internet inte kan ’’samla’’ på din historik och på det sättet bomba dig med den reklamen du tänder till på. 

Alla har väl tex varit med om att man klickat på ett par skor på internet, lagt dem i kundvagnen och sen inte köpt dem. Efter det ploppar dessa skor upp på ALLA sidor man besöker och man kan inte få nog av dem. Visst? Sådant blir man också skyddad mot. 

Jag har fått chansen att erbjuda er – mina älskade läsare en månads testperiod! För mer info och att få testperioden, klicka HÄR

 total-5_devices

Detta inlägg är ett samarbete med F-Secure

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Värdelöst med den här typen av oinspirerade trötta reklaminlägg. Tror du ngn vill läsa sånt här? Allvarligt?

  J 2016-10-07 23:37:04
  Svara
  • Svar på Js kommentar.

   Japp jag vet ju hur många som signat upp sig för att testa gratis en månad, så det är en hel del som uppskattade detta samarbete 🙂

   dasha 2016-10-08 09:23:38
   Svara
 • För mig behöver du inte göra inläggen kortare. Jag löste hela och tyckte det var jättebra skrivet! Trevlig helg! Kram

  Louise 2016-10-07 06:54:05
  Svara
 • Ett tips är att skriva dessa reklaminlägg hälften så långa. Absolut ni får inte med lika mkt info men om de var hälften så långa skulle man iaf läsa dem. Scrollat förbi både ditt och Maggans då det är för mkt text

  Jenny 2016-10-06 23:43:01
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
By Momo
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand