Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Söker bilder! 

Ni var ju ett gäng som fotade mig och Hanna där efter livepodden. Jag har ingen bild på hela våra outfits om ni skulle vilja skicka de bilderna till mig (om ni känner det är ok jag publicerar de bilderna i bloggen!) skulle jag bli jätteglad! 

PS! Livepodden finns ute nu. 

Vi pratar som sagt karriär och berättar om våra egen resor samt ger konkreta tips och så innehåller detta avsnitt massa livspepp! 

Ni är många, många som frågar mig om karriärelaterade frågor. Lyssna på detta avsnitt! Ni kommer älska det. 

Puss! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Dasha, skulle vilja ställa en fråga eftersom ni sa att man kunde göra det till podden. Älskar onsdagsbubbel!
  Jag har en storasyster som är 3 år äldre än mig (19 år) och vi har alltid haft en dåligt relation, vi bråkade så otroligt mycket som yngre och trots att vi växt upp så bråkar vi fortfarande. Hon flyttade hemifrån ett tag, i ca 1 månad och vi hördes aldrig av.
  Jag bryr mig inte för stunden men när jag tänker på det är det otroligt jobbigt. Nu när hon är hemma finns det inget lugn och ingen ro hos mig, jag stressar och vi bråkar och bråkar trots att jag försöker anstränga mig. HUR i hela friden ska jag hantera detta? Hur hanterar man dåliga relationer med familjemedlemmar?

  Betty 2016-10-08 16:19:24
  Svara
 • Hej dasha! Ville bara kika in och säga- grymt jobbat på karriärspodden! Var nyss inne på Hannas blogg och la några goda ord till henne också, fantastisk tjej. Men kände att jag vill ändå säga detsamma till dig, sjukt bra jobbat! Du har en otroligt bra förmåga att få folk att lyssna på dig när du pratar, det är väldigt intressant att höra på dig, du lever dig verkligen in i det du pratar om. Och lik Hanna tycker jag även att du verkar vara en sån härlig och genuin människa! Kör på med det du gör! Kram / Jessie

  Jessie 2016-10-06 11:40:55
  Svara
 • Hej Dasha! Tack för ett super avsnitt! Ni ska att vi kunde ställa frågor. Du berätta i podden att ni lagt Hellium på paus ett tag. Jag undrar hur man kommer i konakt med er bloggare för att ha möjlighet att nå med sina podukter i sociala medier? Jag håller på att starta nytt bolag och tror att använda sociala medier är den rätta vägen för att nå ut till en större publik. Jag är övertygt att både ni boggare och överiga (framför allt tjejer) kommer älska detta!

  Linn 2016-10-06 09:44:41
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind