Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Färsk hummer, Grisslehamn och chillhelg.

FREDAG:

Min fredag började med ett lättare yogapass hemma i vardagsrummet.

Jag har byxor från Casall, topp från Hunkemöller och träningsbh från Casall på mig. 

Sedan skulle vi åka till Eriks land. Och hade äran att få låna Boudals bil. Här står jag i Boudals hiss med mat till honom som tack för lånet av bilen.

…men hans bil var trasig så vi kunde inte låna den. Beställde pizza och hängde i tre timmar tills Zolle kom från Göteborg och kunde hämta upp oss i hans bil istället.

Innan Zolle hämtade oss handlade vi grejer inför helgen. Gömde Bella.

Zolle hade som jag skrev innan varit på västkusten. Han hade fiskat Hummer! Vi grillade dem och så gjorde Erik vitlöksbröd till.

Efter middagen kikade vi på Redgert som var med i panelen på Idol. Han är en stjärna den den där Daniel.

LÖRDAG:

Gick och la mig strax innan 23 så var uppe redan klockan 09 och gick ut på en powerwalk i skogen.

Förstår inte hur den här stadsungen kunde bli en sådan naturälskare? Aldrig varit ute i skogen speciellt mycket när jag var liten men älskar det idag. Måste, måste ha mig ett lantställe snart.

På eftermiddagen kommer Marc och Besim! Då bastade vi.

Från fredagen hade Erik börjat förbereda inför lördagens middag. Det skulle nämligen bli hummersoppa.

Han hade gjort fondgrund dagen innan och här kokade vi sista humrarna.

Gulliga killar <3

På ricko var detta den godaste hummersoppan jag n å g o n s i n ätit. Den var freakin perfektion.

Älskade älskade Erik. Kan inte riktigt förstå att han ska flytta till Kina på fredag?!

SÖNDAG:

Här tog jag en selfie till Instagram. Följer väl mig?! DONDASHA heter jag där.

Sen tog vi en bild med självutlösaren.

Så åkte vi tillbaka till stan.

Jag gick hem till Cissi och läste några böcker för tjejerna. Efter det åkte vi runt halva Stockholm på söndagsärenden. Slängde en trasig torktumlare, tvättade hennes bil och gick igenom veckan som gått.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej! När får man veta vem som vann biljetterna till Lalehs konsert? Eller har jag helt missat att du skrivit ut de? 🙂 Kram!

  Viktoria 2016-10-11 00:02:05
  Svara
 • Hallå Dasha!! Varför var du inte på Margaux fest för?! 🙁

  Lollo 2016-10-10 20:22:05
  Svara
  • Svar på Lollos kommentar.

   För att min andra bästa vän ska flytta till andra sidan jordklotet och kände att det var lite prio att hänga med honom en sista helg. Plus har vit månad så försöker ducka alkoholrelaterade tillställningar. 🙂

   dasha 2016-10-10 20:43:39
   Svara
 • Varifrån kommer de fantistiska skorna du la upp på din snap idag 10/10? De margaux-skorna? Såå fina

  Victoria 2016-10-10 19:09:34
  Svara
 • Fina, smarta Dasha jag har en ”kärleksfråga” till dig. Efter att ha fått hjärtat krossat brutalt, så har jobbet blev min trygga punkt. Så för mig har livet bara handlat om jobb den sista tiden, för det är där jag har trivts bäst och ”haft min roll”. Nu har det gått flera år och jag har insett att jag inte vill leva själv. Testade att gå på en date där killen konstigt nog ville träffa mig igen efter att daten från min sida blev spänd och som en anställningsintervju. Vi sågs igen på en frukost och han fick då träffa mig i min yrkesroll om du förstår vad jag menar. Jag kunde inte slappna av och han fick lära sig mer om mitt företag än något annat. Vi har smsat lite efter och då sagt att vi borde göra något mer avslappnat. Nu har jag inte hört från honom sedan i slutet på förra veckan och det var jag som initierade sista smsen. Tycker du jag ska ha is i magen och se om han hör av sig igen eller helt enkelt fråga själv. Tycker som du när det gäller killar och dating, så skulle så uppskatta ditt svar. Ett önskemål är också att ni pratar lite mer dating i podden, att dejta via Tinder tex. Det är ju en djungel och för en ovan person finns det så mycket att lära sig 🙂 stor kram!

  S 2016-10-10 18:56:40
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
By Momo
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand