Maybelline highlighter stick och Elizabeth Mott mascara.

Först ut är hårspray och torrshampoo från Bangerhead. Torrshampoot har jag använt i flera år. Det är verkligen det bästa på marknaden tycker jag. Det ger både volym och så tar det bort det fettiga… Hårsprayen gillar jag för att man kan borsta ”ur” den och spraya på nytt. Fler gånger! Tex när jag lockar håret så låter jag först lockarna kallna och sedan sprayar jag PÅ. Snålar inte, så att säga. Och om jag behöver locka till dem dagen efter igen så kan jag spraya på nytt igen och borsta ”ut”. Den håller håret på plats utan att bli sådär kladdigt.

P2800659

Borstar håret med en Tangle Teezer! Här har jag en helt ny.

P2800660

Denna highlighter presenterade Hanna mig för. Jag har använt en annan från Armani i typ ett år men fastnade för denna från Maybelline (jag har nummer 002) för två veckor sen och är riktigt hooked. Det är väldigt trevligt att lägga på med ett sånt här stick istället för kladdig krämig tub man måste dutta på handen först. Och så är denna mycket mer prisvärd. Kostar runt en hundring.

P2800663

Jag gör ju mina fransar hos Ida Saint the Lucy men ibland blir det ett hål när man sover konstigt eller inte hinner till henne var tredje vecka och då har jag alltid dessa från Sweed nära tillhands. Jag har aldrig varit en lösfranstjej för jag har ärligt talat inte fått till det. Det blir liksom aldrig fint när jag ska sätta på lösögonfransar men med dessa blir det perfekt varenda gång och det går på en sekund eftersom de är så små och gulliga. Bra gjort Linda!

P2800662

På läpparna har jag läppglans från Lumene och läppsyl från Burt’s Bees!

P2800664

Denna mascara från Elizabeth Mott har jag skrivit tusentals gånger om men sen jag testade den för första gången för tre år sen har jag inte ens besvärat mig av att kika på någon annan. Så roligt att det faktiskt var en killkompis som rekommenderade den. ”Min tjej är tokig i den” – Dasha sprang hem och köpte den. Denna är också extremt prisvärd men är bättre än alla andra jag någonsin testat. Den är inte vattentät men det går utmärkt att böla i den utan att det blir randiga kinder. Sedan är den ganska ”vattnig” när man penslar på och man kan köra många lager utan att den klumpar ihop fransarna. Skulle jag få använda en enda sminkrelaterad artikel resten av mitt liv hade det utan tvekan varit denna.

P2800665

 Detta inlägg är inget samarbete jag får betalt för men däremot har jag fått vissa av dessa produkter. Men inga ord är köpta utan dessa produkter och varumärken både gillar jag och använder dagligen. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!