SKÖNHETSVECKA!

Välkomna till skönhetsveckan i min blogg!

Jag är verkligen ingen expert men genom mina 30 år i gamet har jag ändå lyckats nosa upp några guldkorn. Och ni frågar ofta om diverse olika skönhetsartiklar jag använder så jag tänkte vi kör en skönhetsvecka! Mysigt va?

abs_dasha-1

Kom på detta prick nu när jag även i panik kom på att jag behöver beställa solskyddsfaktor till min resa på torsdag.

Då kom jag även att tänka på Bangerheads nya tjänst BUDBEE. Det är ju vänner till mig som driver och äger den sajten som bara blir bättre och bättre. Tänk att om du beställer dina varor innan kockan 13.00 så har du dem utanför dörren samma kväll?! (Gäller Stockholm).

Perfekt för en stressad själ som mig (läs dålig på att planera sin tid).

Just nu har de helt frifrakt på den tjänsten också! Du väljer dina varor som vanligt och sen när du ska välja leveranssätt så väljer du ”BUDBEE”, som nedan.

Skärmavbild 2016-10-11 kl. 12.20.54

PS. Detta är väl ett sorts ”samarbete” (så skriver ut det!) men jag får inte betalt utan hjälper mina vänner att sprida världens bästa tjänst helt enkelt. Man hjälper ju varandra. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!