Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Vid sängen använder har handkräm från Verso och nattkräm för fötterna från Scholl.

Oj.. Jag trodde inte jag var någon beauty junkie men nu när jag gått runt och fotat de produkter jag använder. Alltså, inte de produkterna som bara står utan de jag faktiskt använder ca dagligen har jag förstått att jag gillar visst produkter mer än jag trodde. Hehe.

Dessa fyra produkter har jag i mitt nattduksbord.

Handkräm från Verso. Denna handkräm är handkrämernas Ferrari. Den innehåller A-vitamin och jag blev såld när jag läste att den har en anti-age effekt och motverkar ”slapp hud” (vem vill va slapp?). Jag är uppfostrad med att man kan alltid sminka och ”piffa” till sig men ens ålder kan alltid avslöjas på halsen och på händerna så i vårt hem var det alltid halsduk och vantar som gällde och man smörjer in sina händer flera gånger om dagen för att ta hand om dem. Jag har nog aldrig i hela mitt liv haft ”frasiga” händer/nagelband.

P2800708

Eftersom att jag periodvis har svårt att sova och ibland tom grova sömnbesvär så suger jag i mig alla ”naturliga” knep som exempelvis denna doftspray från Rituals som ska vara lugnande och avslappnande. Den sprayar jag på mina sängkläder varje kväll innan jag lägger mig i dem.

P2800679

 Efter sprayen smörjer jag in mina fötter med dessa nattkrämer från Scholl. Först med serumet och sen med krämen. Jag har väldigt lena fötter så tror dessa är riktigt bra. Ska tilläggas att jag filar mina fötter ungefär 1-2 gånger i veckan också.

P2800695

 Detta inlägg är inget samarbete jag får betalt för men däremot har jag fått vissa av dessa produkter. Men inga ord är köpta utan dessa produkter och varumärken både gillar jag och använder dagligen

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Den doften från rituals är underbar!

  Lina - Bröllopsplaner och inspiration 2016-10-13 15:37:01 http://linanilsson.se
  Svara
 • Dasha!
  Ville bara säga att bloggen har varit på topp de senaste dagarna, tycker att du förtjänar lite positiv feedback efter så många negativa kommentarer den senaste tiden!!

  Emma 2016-10-13 11:59:28
  Svara
 • Dasha!
  kan inte du berätta lite mer om resan? blir såå nyfiken de låter helt underbart!!!

  Olivia 2016-10-13 10:59:07
  Svara
 • Hej Dasha!
  Kan inte du berätta lite om dina sömnbesvär i podden nån gång?? Gr lite tips. Jag lider också av det periodsvis tycker det är otroligt jobbigt och känner mig väldigt ensam i det. Tack för en fin blogg!!!

  Julius 2016-10-13 07:29:28
  Svara
 • Woho, älskar skönhetsveckan!!

  Lisa 2016-10-12 18:31:36
  Svara
 • Varför ligger inte senaste avsnittet av podden uppe? 🙂

  Malin skoog 2016-10-12 17:41:12
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind