Vid sängen använder har handkräm från Verso och nattkräm för fötterna från Scholl.

Oj.. Jag trodde inte jag var någon beauty junkie men nu när jag gått runt och fotat de produkter jag använder. Alltså, inte de produkterna som bara står utan de jag faktiskt använder ca dagligen har jag förstått att jag gillar visst produkter mer än jag trodde. Hehe.

Dessa fyra produkter har jag i mitt nattduksbord.

Handkräm från Verso. Denna handkräm är handkrämernas Ferrari. Den innehåller A-vitamin och jag blev såld när jag läste att den har en anti-age effekt och motverkar ”slapp hud” (vem vill va slapp?). Jag är uppfostrad med att man kan alltid sminka och ”piffa” till sig men ens ålder kan alltid avslöjas på halsen och på händerna så i vårt hem var det alltid halsduk och vantar som gällde och man smörjer in sina händer flera gånger om dagen för att ta hand om dem. Jag har nog aldrig i hela mitt liv haft ”frasiga” händer/nagelband.

P2800708

Eftersom att jag periodvis har svårt att sova och ibland tom grova sömnbesvär så suger jag i mig alla ”naturliga” knep som exempelvis denna doftspray från Rituals som ska vara lugnande och avslappnande. Den sprayar jag på mina sängkläder varje kväll innan jag lägger mig i dem.

P2800679

 Efter sprayen smörjer jag in mina fötter med dessa nattkrämer från Scholl. Först med serumet och sen med krämen. Jag har väldigt lena fötter så tror dessa är riktigt bra. Ska tilläggas att jag filar mina fötter ungefär 1-2 gånger i veckan också.

P2800695

 Detta inlägg är inget samarbete jag får betalt för men däremot har jag fått vissa av dessa produkter. Men inga ord är köpta utan dessa produkter och varumärken både gillar jag och använder dagligen

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!