Gulliga blusen och hejdå middag åt Erik

1) Först och främst, fick SÅ många frågor om den här blusen när jag la upp den på snap igår (Dondasha där). Den är ny och kommer från ByTimo. 

2) Igår hade vi en sista avskedsmiddag för min älskade kompis Erik Bouqerian. Han ska flytta till Kina och jobba för HM (har jag kanske någon läsare som bor i Kina?) Det var en rolig middag. Skrattade så vi kiknade av garv flera gånger. Vet inte om jag riktigt fattat att han ska flytta. Jag pratar med Erik kanske 2-3 gånger om dagen. Antingen på sms, snapchat eller FaceTime. Men allt det kan vi fortfarande göra. Och om någon månad åker jag till Kina och hälsar på! Det kommer gå snabbt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Your article helped me a lot, is there any more related content? Thanks! https://www.binance.com/tr/register?ref=53551167

    www.binance.com'a kaydolun 2024-02-06 05:08:17 https://www.binance.com/tr/register?ref=53551167
    Svara
  • I am a student of BAK College. The recent paper competition gave me a lot of headaches, and I checked a lot of information. Finally, after reading your article, it suddenly dawned on me that I can still have such an idea. grateful. But I still have some questions, hope you can help me.

    gateio alım satım nasıl yapılır 2023-05-22 20:35:56 https://www.gate.io/tr/signup/XlQVXVo
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!