OFF we go! 

Nu lämnar jag och Linnea Stockholm för 2 1/2 vecka i paradisets paradis. Vi ska åka  med en lyxkryssare och besökas Mauritius, Madagaskar och Seychellerna

Till Arlanda åkte vi med nya limmotjänsten L-Cab. Tänk att man kan dricka bubbel när man åker bil? Hur härligt är inte det. De har vanlig taxa också. Utan bubbel är det billigare. Hehe. 

Jag har förövrigt inte velat göra en ”grej” utan det, därför har jag inte sagt något men tänkte berätta det nu ändå? Jag bestämde mig för två veckor sen att jag skulle ta en vit månad men så ville jag inte skryta om det för var rädd att jag inte skulle klara det (skrattar). Men det blev för mycket fest där ett tag… Och i samband med extremt mycket jobb senaste tre veckorna så funkade det inte alls så fröken Dasha drog i handbromsen. 

Linnea som jag åker med dricker inte speciellt mycket så det passade utmärkt att köra en nykter resa med fokus på välmående, träning och att samla energi. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!