Produkter jag alltid reser med när jag ska på solsemester.

Detta är en kräm som heter Eplan. Den kostar ungefär 5 kronor och finns i Ryssland. Egentligen är den framtagen för brännskador men den är en riktig all-around-kräm nuförtiden. Jag har alltid den i min necessär när jag reser och använder till utslag, insektsbett eller om man helt enkelt bränt sig i solen.

P2800700

Den här sprayen från Bumble and Bumble skyddar håret mot solens starka strålar. Jag som har blont hår och många år bakom mig med blekning är väldigt noga med att ta hand om det nu… Är inte sugen på att vakna en dag och inse att jag tappat allt för att jag slitit ut det.

P2800701

Viktigt med SPF!

Jag kör alltid 50 i ansiktet. Det trummar vi aldrig på. Denna från Elizabeth Arden är olje-fri (bra för oss med fransar) och ger återfukt i hela åtta timmar efter applicering. Det här med fukt till ansiktet, det är jag stort fan av.

P2800697

När kroppen vant sig vid solen och man lagt på en grund brukar jag gå över till 30 SPF. Testar denna från Coola nu. Hört att deras SPF för läppar ska vara amazing. Så då köpte jag en för kroppen också.

  P2800698

Hehe… För att verkligen återfukta ansiktet använder jag en kräm som heter Beauty Flash Balm från Clarins i ansiktet efter att jag varit i solen. Ifall jag skulle råkat bränna mig så kör jag jävligt mycket av denna och då fungerar den som en fuktmask. Det ser nästan ut som om man fått ett ansiktslyft om man kör på rikligt och har ca 40 minuter till övers och bara låter huden suga i sig allt. Den kallas även för ”askunge-krämen”, mysigt va. Till kroppen kör jag alltid, ALLTID Elizabeth Arden Eight hour Creme – när jag ska på solsemester. Det är som en enda fuktbomb som exploderar och kryper in i varenda liten cell på kroppen och så har jag fått för mig att tack vare denna kräm håller min bränna extra länge 😉

P2800699

Detta inlägg är inget samarbete jag får betalt för men däremot har jag fått vissa av dessa produkter. Men inga ord är köpta utan dessa produkter och varumärken både gillar jag och använder dagligen

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!