Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Finndödare från Moskva och Shampoo från ORIBE

Denna kreation har jag aldrig sett i Sverige men i Ryssland är den stor. Den torkar nämligen ut finnar och på riktigt reducerar tiden med ca 50%. Så de blir vita snabbare och så läker de ihop och försvinner. Men det är ju Garnier så kanske finns här också?

P2800682

Den första lilla flaskan är för känslig hårbotten. Jag får nämligen det när jag är stressad… Den blå/gröna flaskans innehåll har jag i hårbotten på blott hår innan jag fönar det för att lyfta rötterna och få volym. Den sista från Rahua är också för volym och den sprayar jag i både hårbotten och i rötterna innan jag fönar. Jag gillar volym.. Ja, jag använder båda två samtidigt.

 P2800683

Inte alltid men ibland unnar jag mig lite glans! Då använder jag mig av denna från Charles Worthington.

P2800684

På senare dar har jag blivit väldigt emot solarium men för att hålla mig fräsch när man är blek så kör jag denna brun utan sol i duschen! Man smörjer in sig, låter den vara på kroppen i tre minuter och sedan blir man brun. Skönt att slippa allt kladd.

P2800692

Och bästa shampoon från Oribe för känslig hårbotten!

  P2800704

 Detta inlägg är inget samarbete jag får betalt för men däremot har jag fått vissa av dessa produkter. Men inga ord är köpta utan dessa produkter och varumärken både gillar jag och använder dagligen. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej! Jeg elsker også dette produktet. Det er tilgjengelig, men i få butikker. Prøv denne linken 🙂

  https://nicebeauty.se/garnier-skin-naturals-pureactive-purifying-contracting-toner-200-ml.html

  Victoria 2016-10-17 10:19:04
  Svara
 • Hej! tänkte bara fråga. Har du handskar eller liknande när du smörjer in din brun utan sol? Låter smidigt att göra det i duschen men vill inte ha superbruna handflator liksom haha. Tack! 🙂

  Isabelle 2016-10-16 01:01:01
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind