Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

”Nästan framme”

Gud så mysigt att ni gillade Skönhetsveckan. Jag har verkligen aldrig sett mig som en skönhetsjunckie. Men efter att fotat alla dessa produkter och skrivit om dem till er känns det som om jag borde tänka om. Jag gillar nog skönhetsrelaterade produkter mer än vad jag trodde. 

Har ni fått några bra tips? Har ni några frågor? 


Vi är nästan framme. Eller vi är i Mauritius men på ett hotell vi sovit på under natten. Ska kliva på båten klockan 13 idag (nu är hon 09.18). Längtar så mycket att få packa upp och ta på mig min nya bikini och låta solens strålar kyssa mig brun. Men först av allt ska vi ut på en powerwalk. Tänk att jag äntligen fått GO på att gå lite powerwalks. Inte mer än 40 minuter och inte mer än 4 dagar i veckan till att börja med.  

Hörs snart! Ska berätta mer om kryssningen, ni är många som frågat men tänkte det vore roligare att berätta när jag kan visa upp några bilder. <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Jag undrar också vem/vilka du reser med! Jag vet arr du snackade i podden om att du o din pojkvän skulle åka iväg men ni gjorde väl slut? Vet inte om ni hann med o boka resa eller så. Riktigt härligt ser kryssningen ut iaf.

  Linn 2016-10-17 00:23:19
  Svara
 • Sköbhetsveckan va så bra!!

  Anna 2016-10-16 23:28:34
  Svara
 • Vem/vilka reser du med? 🙂

  Alexandra 2016-10-15 12:43:57
  Svara
 • Älskar skönhetsveckan!! Bästa ?

  Fanny 2016-10-15 11:47:32
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind