”Nästan framme”

Gud så mysigt att ni gillade Skönhetsveckan. Jag har verkligen aldrig sett mig som en skönhetsjunckie. Men efter att fotat alla dessa produkter och skrivit om dem till er känns det som om jag borde tänka om. Jag gillar nog skönhetsrelaterade produkter mer än vad jag trodde. 

Har ni fått några bra tips? Har ni några frågor? 


Vi är nästan framme. Eller vi är i Mauritius men på ett hotell vi sovit på under natten. Ska kliva på båten klockan 13 idag (nu är hon 09.18). Längtar så mycket att få packa upp och ta på mig min nya bikini och låta solens strålar kyssa mig brun. Men först av allt ska vi ut på en powerwalk. Tänk att jag äntligen fått GO på att gå lite powerwalks. Inte mer än 40 minuter och inte mer än 4 dagar i veckan till att börja med.  

Hörs snart! Ska berätta mer om kryssningen, ni är många som frågat men tänkte det vore roligare att berätta när jag kan visa upp några bilder. <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!