Linnea! Min reskamrat. 

Ni är en del som spekulerat i vem jag rest med. Ni kan nu sluta häxjakten om att det skulle vara en hemlig man. Hehe. 

Linnea hittade jag på Tinder! Jag sökte nya vänner och hon nappade! Hehe, skoja. Linnea är en av mina äldsta vänner. Vi gick i mellanstadiet och högstadiet tillsammans. Hon är också en av medlemmarna i ”Original Farstaglitter”. Eller ”Plamdt” som vi också kallade oss för ett tag. Det namnet kommer från första bokstaven från alla medlemmars förnamn. Patricia, Linnea, Aphrodite, Moa-Lee, Dasha och Therese. Sen fanns också ”Hökiz-Girlzen” (viktigt det där med Z istället för S). Men i sistnämnda gänget var medlemmarna flytande, om ni förstår vad jag menar. 

Nu ska vi äta middag och sedan sova tidigt så vi står redo klockan 08.00 när båten ankommer till Seychellerna. Då ska vi söka upp paradisstranden vi fått tips om. Hörs imorrn! Puss! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!