Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Allergisk reaktion 

Ingen resa utan action! 

Jag har aldrig någonsin varit allergisk mot  något i hela mitt liv. Däremot har jag själv (givetvis ej med mening) framkallat allergi mot ostron. Jag föråt mig på dem en semester i Paris för många, många år sedan. Tydligen kan inte kroppen bryta ner hur många molusker som helst. Jag åt nämligen ca 4-6 st till förrätt både till lunch och middag varje dag i fem dagar. Blev riktigt dålig och efter den incidenten testade jag ett par gånger till och samma sak hände då. Så jag slutade testa. 

Igår kväll började min hals klia och efter ett tag även i hörselgångarna. Jag tog en allergitablett (dotter till läkarfamilj som man är har jag givetvis ett helt apotek med mig på resan) så blev det lite bättre. Imorse var det värre. Små mini blåsor längst bort i gommen och säkert längst ner i halsen… Kliar när jag sväljer mat på ett behagligt sätt och sen svider det till direkt efteråt. Som ni vet det kan göra med myggbett? Tillfredsställelsen att klia och sen gör det lite ont.. 

Nu sitter jag hos läkaren på båten och väntar på min tur. Återkommer när jag fått besked! 

PS! Mår bra förövrigt. Känner mig inte dålig! Men när det är invärtes blir man lite orolig.. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Lycka till!

    Smilla 2016-10-19 11:34:49
    Svara
  • Jag kopplar direkt det är till ditt nedsatta immunförsvar, Dasha. Du har ju varit sjuk ett bra tag nu och då är en allergisk reaktion inte så konstigt. Boosta din kropp med färsk mat, undvik halvfabrikat och drick hett vatten (men inte så varmt att du brinner dig förstås 😉 ) detta för att rensa ut kroppen på skit samtdigt som du stärker den. Ta hand om dig och STOR KRAM <3

    Elin Dahlström 2016-10-19 09:37:40 https://www.facebook.com/elindahlstroms/
    Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind