Storm är annat ord för SPA

Nu är äntligen ett stormigt dygn på båten över! Igår kväll var det blåsigt och väldigt vågigt på havet. Det kändes, så att säga. Men vi fick åksjuketabletter och då släppte det. 

Därför spenderade halva dagen på SPA:t igår. Fick en av de mest makalösa behandlingarna jag någonsin fått. En massage och skrubb (två timmar låg jag där) som var perfektion. Ville krama min terapeut efteråt! Men vågade inte. 

På kvällen var vi nere i stora salen och kollade när de äldre dansade. Det är riktigt varm och härlig stämning på båten. Inte sett en enda person som är redlös eller för full eller bråkig, förstår ni hur jag menar? Folk glider omkring och är mest riktigt nöjda med livet. Man utbyter leenden och vänliga ögon mellan varandra när man passerar i gångarna. 

Mysig dag. 


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!