”IDAG”

Idag är det: 
Riktigt blåsigt på havet. Det betyder att det gungar mycket och vi är båda sjösjuka. Tagit en liten åksjuktablett men den blir man trött av så mest vilat i hytten hela dagen. Och ätit goda saker. Idag tycker jag om: 

Solen och våran båt Costa. Skönt med lång semester på 16 dagar så det inte känns stressigt att ”sova bort” en hel dag i hytten. För i slutet av dagen är det väl det semester går ut på, att göra vad man vill och vila upp sig inför det riktiga livet som väntar hemma? 


Idag har jag: 

Ätit fyra mini Snickers, tre Mini mars, tre efterätter till lunch och ett litet Pringles rör. 


Idag borde jag: 

Ingenting! Jo blogga lite mer och det gör jag ju nu. 


Idag tycker jag: 

Att jag inte alls är lika brun som jag såg ut att vara igår? 


Förra veckan med ett ord: 

Allergisk reaktion?! 

Veckans bästa:

Definitivt alla gånger jag garvat rakt ut med Linnea. Längesen jag skrattade såhär mycket och hårt. Vissa kvällar har vi kiknat av garv i sängen innan vi somnat. 


Veckans värsta: 

Också allergiska reaktionen givetvis… Men nu har det lagt sig och inte kommit tillbaka. Ska göra en ordentlig utredning när jag kommer. 


Dagens värsta känsla:  

Ångesten jag drabbas av ibland för att åka hem. Får alltid en sådan dipp slutet mot resan. Inte när resan är slut men när man kommit ca 6 av 10 dagar. Då brukar jag bli nedstämd. Och så börjar jag googla på vad det skulle kosta att öppen en bar eller restaurang eller café på den plats jag befinner mig på. Gör undersökning vad en lägenhet eller hus kostar. Gör en lättare uträkning ifall man kan göra deg på att skita i att komma hem och kanske bara stanna? Än en gång bestämde jag mig för att inte stanna, på denna semester. Dagens bästa händelse: 

Ärligt inget hittills. Inget har utmärkt sig speciellt alls än. 


Dagens hiss: 

En man som heter George som jobbar här på båten och hjälpt oss med så mycket strunt! Tålamod, det är något denna man verkligen har. 


Dagens diss: 
Servisen i baren längst bort som idag sa att de inte hade sojamjölk vilket bara är latfasoner för de finns i alla andra barer. 

Idag är jag nöjd med: 

Mitt hår! Det är solblekt och riktigt ljust nu. Älskar denna färg. Idag är jag missnöjd med: 

Ett otrevligt mail jag fått. Vissa män är helt enkelt bara kvinnohatare tror jag. 


Idag saknar jag: 

Närhet. Läser sista delen av ”50 shades av Grey”, och… Saknar manlig närhet. Längesen. 


Idag avskyr jag:  

En speciell person som vägrat släppa mina tankar sista veckan. Av någon anledning vandrar dem alltid dit när jag är på semester. Har försökt eliminera honom ur mitt liv för längesen but still..?


Idag älskar jag: 

Människorna i mitt liv. 


Just nu ska jag: 

Hoppa upp ur sängen och göra mig i ordning för middag! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!