Träning på båten! 

Jag är så överlycklig att jag äntligen kan gå powerwalks och verkligen röra på mig utan att knät värker. Det är fortfarande under begränsade och kontrollerade former. Jag skulle inte kunna gå och hike:a i fem timmar men knät klarar definitivt över en timmes PW nu. 

Har kört på med mina rehab-övningar och pw under hela resan. Riktigt peppad för morgonpromenader hemma i Stockholm nu. Ska gå minst fyra powerwalks i veckan. Tisdag, onsdag, torsdag och fredag känns som rimliga dagar! 

Älskar träningstoppar och träningsbh:ar med tunna band i ryggen just nu. Denna med lysande orange är från Casall

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • I am currently writing a paper and a bug appeared in the paper. I found what I wanted from your article. Thank you very much. Your article gave me a lot of inspiration. But hope you can explain your point in more detail because I have some questions, thank you. 20bet

  Svara
 • Thank you for great content. I look forward to the continuation. horse racing free live stream

  live racing uk 2023-07-07 09:26:09 https://freehorseracingtv.com/live/racing-tv-live/
  Svara
 • Hej fina du!
  Kan du inte berätta mer detaljerat om kryssningen. Vilket fartyg åker ni med, vilka länder/öar besöker ni, hur många dagar är ni borta allt som allt? Vad ingår på båten samt vad kan man göra (mat, träning, spa osv.) Hur länge är stoppen på de länder/öar ni stannar till vid? Är själv sugen på att boka en kryssning!

  Tack för att du alltid sprider så mycket härlig energi!! Kram.

  Rebecca 2016-10-27 11:55:56
  Svara
  • Svar på Rebeccas kommentar.

   Ja! Gör det när jag kommer hem på måndag! Min dator har inte kunnat koppla upp sig på internet så jag kommer göra ett samlat inlägg med all info med bilder och mer detaljer så fort jag kommer hem

   dasha 2016-10-27 18:18:03
   Svara
 • Heja heja!!!

  WWW.JOHANNAGRAHN.SE

  Johanna Grahn 2016-10-27 10:14:07 http://www.johannagrahn.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!