Hjälp studenter och förenkla livet.

Detta är ett samarbete med Urb-it.

Jag antar att många av er följer min kompis Margaux men för er som inte gör det så vart hon lite orolig häromdagen för när hon var på toaletten kom det massa blod… Och hon är ju gravid (*glädjeskutt*). Så igår skulle hon till läkaren för att kolla upp och allting såg jättebra ut! Men hon var ju väldigt nervös och jag skickade bilden nedan som ett litet pepp-är-nog-ingen-fara. Sedan gick jag hela dagen och tänkte att jag ville köpa en present till henne för det där lilla extra pepp:et. Men eftersom att jag varit bortrest så var min dag helt full med jobb. Och så försökte vi få till en dejt idag och det gick inte heller men jag ville ändå göra något för henne.

img_0114.jpg

Då kom jag att tänka på Urb it. Det är ju perfekt i sådana här tillfällen. Jag vill göra min kära glad nu när hon behöver det men har inte tiden förens om några dagar.

Appen Urb-it är jätteenkel. Den är uppdelad i kategorier och som ni ser. Jag valde länge vad jag skulle skicka för peppande kärlek. Hon gillar ju choklad och heliumballonger. Men så kom jag på att hon har ju jobbat en del med sin inredning så då fick det bli blommor!

Härliga med Urb-it är att det är ett svenskt företag som startade med ambitionen att ta service till en ny nivå genom att erbjuda entimmes leveranser direkt till kunden. Nu har de precis lanserat en app dit konsumenten kan komma när man vet att man behöver något snabbt och vill att någon löser problemet (nyckelord i livet) att hämta och lämna varan dit man vill, oavsett om det är till en själv eller en present. Det är den första appen i världen att integrera köpet med leveransen i ett och samma klick.

En annan sak som är FANTASTISKT med Urb-it är att det är ett perfekt extraknäck för studenter eller andra människor som behöver ett extra jobb! Alla Urbers är anslutna till tjänsten genom att genomgå en licensieringsprocess och kort serviceutbildning. Jag gillar Urb-it för de känns moderna och fräscha. Vem vill tex inte ge studenter lite extra jobb?

IMG_9842

Avslutningsvis får ni hela 200kr att handla för med koden DASHA. Ladda ner appen HÄR. Och Urba loss! Kanske en uppvaktning till någon du inte haft tid med? Eller har du kanske för lite tid för att gå runt i butiker och leta efter en outfit till helgen?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Thank you very much for sharing, I learned a lot from your article. Very cool. Thanks. nimabi

  Svara
 • Tråkigt att onsdagsbubbel känns negativ ibland 🙁 vi förstår att du är äldre och mognare men inte roligt att höra när du alltid ska läxa upp Hanna… många håller med henne men din attityd låter ibland som du är den som har rätt. vi vill lyssna och inspireras, vilket Hanna lyckas så bra med tills du ska säga emot allt och ”ja men ge exempel” eller ta upp personliga saker som ”blev sur när du inte svarat på sms”. Stämningen dras ner och det känns som man sitter med cringe i en konflikt mellan två kompisar. Tror många hade uppskattat ifall ni tog det privat innan inspelningen började 🙂
  Förutom alla negativa inslag i podden älskar jag er båda

  Olivia 2016-11-03 22:14:26
  Svara
  • Svar på Olivias kommentar.

   Håller med!

   Emilia 2016-11-04 12:53:35
   Svara
   • Svar på Emilias kommentar.

    Håller också med ovanstående kommentar. Om min vän hade ifrågasatt och gick på mig så som du gjorde med Hanna i podden så hade jag blivit väldigt irriterad och besviken. Alla är ju olika och det är trots allt en ålderskillnad mellan er två.

    Anna 2016-11-04 13:06:53
    Svara
  • Svar på Olivias kommentar.

   Alla tycker olika. Jag fick kommentarer där de tyckte det var roligt jag sa till henne om smsen. Men tack för din kommentar. Puss.

   dasha 2016-11-04 08:37:04
   Svara
 • Tack så mycket för tipset! Jag beställde precis en blombukett till min syster som gjorde mina fransar förra veckan 🙂

  Ava 2016-11-03 14:42:34
  Svara
 • När kommer svaren på frågorna gällande kryssningen? Jag är ledsen, men tycker din blogg har blivit så otroligt seg… Synd.

  Nellie 2016-11-03 13:09:31
  Svara
  • Svar på Nellies kommentar.

   Jag bloggar tre gånger om dagen! Det tycker jag är rimligt. Nu vart det lite mindre under semestern – men jag hade ju trots allt semester. Puss

   dasha 2016-11-04 12:59:11
   Svara
   • Svar på dashas kommentar.

    Du bloggar inte tre ggr om dagen. Igår ingenting. Dagen innan detta inlägg, en gång.
    Sen har du ofta en aggressiv attityd i ditt kommentarsfält, för att alltid avsluta med puss. Du verkar inte gilla att blogga längre…
    Jag gillade din blogg tidigare, verkligen.

    Nellie 2016-11-04 19:01:21
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!