Att vara stammis. 

Att vara stammis någonstans ger en så mycket.

Jag är ju på Bangerhead, *harkel* ganska ofta. Och det är ju ett av de samarbeten som jag haft längst. Jag får en härlig rabatt och samtidigt promotar jag mer än gärna mina vänners företag.

Men att vara stammis har sina fördelar. Man är igenkänd där (och förhoppningsvis omtyckt!) så när man ringer med gråten i halsen får man en tid även fast det egentligen inte finns någon. Som idag…

Jag har ju (som jag nämnde kort förut) kört på en Sober October. Ingen alkohol på fem veckor! Drack lite för första gången på vägen hem från min semester. Så idag stod middag med Fyrkanten på schemat. Jag hade tänkt klä upp mig till tänderna och extra allt. Men när jag kom hem idag så hade ett rör i vår fastighet gått sönder! Så allt vatten var avstängt. Givetvis hade jag inte tvättat håret på morgonen…

Då ringde jag i full panik till Gabbi på Bangerhead som tryckte in en föning och tvättning för att vara snäll.

TACK BANGERHEAD FÖR ATT NI ÄR BÄST!

 

Sexig blus från By TiMo.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!