*Inga dåliga kläder*

Fyfan för er som på fullaste allvar använde eller tom använder den meningen ”Finns inga dåliga väder, bra dåliga kläder”.

I Stockholm idag snöar det med regn och så blåser det 8m/s. För er som inte är så insatta i väder är detta en betäckning för vindstyrkan och 8 m/s är riktigt jävlig vind.

Men jag har ju fått overload av d-vitamin så jag trodde inte att någonting var omöjligt så jag satte på mig full mundering och begav mig ut för en powerwalk kl 06. imorse. Men den blev inte långvarig… Snöblandade regnet piskade mig så hårt i ansiktet och luvan åkte av och mobilen dog och jag ville skrika rakt ut.

Men lunkade in på Sats och körde ett pass där istället. Har nog aldrig varit på gymmet så här länge (nästan tre timmar) men när jag insåg att vädret inte skulle bli bättre samlade jag mig och gick hemåt. Fyfan för att jag har tre möten på tre olika ställen idag. De är liksom för nära för att ta taxi emellan men kanske gör det ändå. Så trevligt att åka med L-Cab ju… Ingen lust att låta detta väder nudda mig något mer.

img_8310

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Hej Dasha!
  Jag undrar lite om den resan du gjorde förra sommaren, bilresan i Itialien! Jag själv funderar på att göra samma sak sommaren 2017. Kan inte du snälla snälla göra ett inlägg om den resan med lite info? T.ex vart ni hyrde bilen (hittar bara sviiiiiiiindyra sajter när jag vill hyra cab-bilar i italien), vart ni åkte, hur lång tid ni hade på varje ställe, vad du skulle gjort om du gjorde samma resa igen och vad som inte var värt att göra.
  Ha en jättebra kväll Dashis! <3

  Elin 2016-11-02 18:35:43
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Åh ja, det vill jag också läsa om!!! Jag och min kille funderar också på att göra det nästa sommar! 🙂

   En annan Elin 2016-11-02 22:13:40
   Svara
 • Hej Dasha!
  Lyssnar mycket på din och Hannas podcast och den är så härlig att lyssna på! Men det är lite synd då ditt mickljud nu när du varit borta varit otroligt dåligt, vilket gör det lite jobbigare att lyssna på! Tycker över lag ni har en inspirerande podcast! Vore super om det gick att fixa lite då det försämrar kvaliteten på er podcast, ha en bra dag! kram, Ronja

  Ronja 2016-11-02 18:17:52
  Svara
 • Hej Dasha!

  Det är inte allt för långt kvar till nyårsafton, vilket jag är jätte pepp till. Jag och min bästa vän (som är 22år) är sugna på att fixa världens bästa nyår. Dock har vi ett problem, hon HATAR nyårsafton. Detta är pga att hon bara har dåliga minnen från denna dag och det aldrig blivit som vi planerat och helst av allt skulle hon bara vilja sitta hemma själv och titta på en film och äta godis.. varje gång hon säger att hon hatar nyår blir jag lika besviken och ledsen, eftersom jag älskar nyår och tycker det är skit mysigt med allt som hör till med raketer, hattar, trerätters, träffa nytt folk, skåla o kyssa någon vid tolvslaget osv osv.
  Snälla hjälp. Vill planera något riktigt bra och roligt till nyår, hon säger att hon kan gå med på det om det är något riktigt bra och som kommer bli roligt! Ge oss tips och idéer för en perfekt lyckad nyår med massa folk och fest! Skulle bli superglad över svar!

  Mvh
  En singeltjej på med en bästis som också nyss blivit singel.

  Jonna 2016-11-02 17:06:19
  Svara
 • Hej Dasha! Såg på Margaux snapchat att du hade ett jättefin svart ryggsäck på dig idag! Vart har du köpt den? 😀

  Malin 2016-11-02 16:29:11 http://nouw.com/malininlondon
  Svara
 • Hatar snö-regn och blåst. Värsta vädret!

  Lina - Bröllopsplaner och inspiration 2016-11-02 15:24:26 http://linanilsson.se
  Svara
 • Så typiskt för en stadsunge från Stockholm som på riktigt säger ”fyfan för er som kan klä sig ordentligt och sluta gnälla på saker man inte kan påverka”. Really?? Hur kan det vara äckligt att folk anpassar sig istället för att tjura? Helt overkligt, Dasha.

  Caroline 2016-11-02 13:52:44
  Svara
  • Svar på Carolines kommentar.

   Vad menar du? Jag skrev ju att jag klädde mig som FAN efter vädret och det ändå inte gick att gå pw.. Usch vilken elak och onödig kommentar.

   dasha 2016-11-02 16:58:39
   Svara
   • Svar på dashas kommentar.

    Nej, du skrev ”Fyfan för er som säger att det inte finns dåligt väder bara dåliga kläder”. Blir så jävla provocerad av att folk som anpassar sig ska skämmas enligt dig? Herregud sluta gnäll.

    Caroline 2016-11-02 23:37:47
    Svara
    • Svar på Carolines kommentar.

     Haha, tänkte exakt samma. Så konstigt och barnsligt sätt att uttrycka sig. Så onödigt att lägga energi på saker man inte kan påverka (vädret!), men vill du ändå göra det så spy då inte galla över människor som väljer att se det från en ljusare sida. Känns ibland som att du Dasha skriver vissa inlägg alldeles för mycket på impuls och känsla, tror och hoppas att du själv kan se tillbaka på dem och tänka att tills nästa gång kanske du kan ta ett djupt andetag och tänka en varv till innan du vräker ur dig dumheter! 🙂

     Matilda 2016-11-03 09:05:40
     Svara
  • Svar på Carolines kommentar.

   Haha men snälla. Är det något som är ”helt overkligt” så är det din kommentar.

   Elin 2016-11-02 15:36:59
   Svara
 • Ha en fin dag Dasha! <3

  rebecka 2016-11-02 13:00:37
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!