Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Fyrkanten på Ling Long

I onsdags hade vi som bekant middag med Fyrkanten. I detta inlägg hade jag kunnat hylla dessa tre människor i all oändlighet för de är fantastiska på väldigt många olika sätt. 

Men istället vill jag berätta att vi åt på resturang Ling Long och maten var så otroligt bra. Vad imponerad jag var! Tack för ännu en krog att älska i Stockholm

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Älskar dig Dasha, tycker tvärtom att du försöker hålla era samtal intressanta eftersom allt Hannah säger är så himla tråkigt och innehållslöst. Tycker du ska hitta en annan att podda med. Hannah har inte ingen bra talförmåga och kan inte utrycka sig vilket man bör göra i en podd. Du är grym!

  Anna 2016-11-05 13:25:55
  Svara
 • Ja verkligen, håller med till 100%. Nästan pinsamt att lyssna på. Hur kan du va så otrevlig mot Hanna? Och din ”ska man säga nej eller kanske”….USCH! Hela resonemanget byggde på att trycka ner Hanna och säga att hennes sätt är såååå fel. Medans ditt egna sätt är d enda rätta? Jag antar att du inte menar något men då är det definitivt nåt fel i ditt sätt att prata med människor som du tror dig ”stå under dig”.
  Sen drar insta grejen och blir irriterad när Hanna inte bryr sig lika mycket om likes etc. Världen kretsar inte runt dig. Va lite mer lyhörd för andras känslor och var lite mer finkänslig. Kan inte tänka mig att du skulle tex ha pratat med Petra eller margaux på detta sätt.

  Erika 2016-11-04 18:10:35
  Svara
  • Svar på Erikas kommentar.

   Håller verkligen med, tycker att du ofta i podden trycker ner Hanna och ifrågasätter allt hon säger.

   Sofia 2016-11-04 21:10:35
   Svara
 • Måste bara kommentera senaste podden.. kändes som du mest konfronterade Hanna med massa saker.. så ocharmigt.. typ ”det filtret har du alltid när du är osminkad..” eller hur jobbig hon är som säger ”kanske”.. och att du blev störd över att hon inte är lika besatt av vilka som likear hennes bilder på insta.. du kanske inte menade nåt illa men det störde mig enormt!

  Sigrid 2016-11-04 16:35:49
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!