Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

#IMWITHHER

Jag antar att jag inte är den enda som vaknade till en chock denna morgon. Och då talar jag inte om vädret… Även fast det  är snöstorm utanför mitt fönster så är det en helt annan sorts storm ute i världen och speciellt i USA

Vet ni vad jag tänker på? Jag tänker på barnen idag. Vad är det för värld de kommer växa upp i. Det är alltid kämpigt att växa upp. Det ÄR det. Men den blev helt klart kämpigare idag. 

Att USA idag har en president som inte bara är kvinnofientlig utan även en fullblodig rasist… Vi får se hur denna värld kommer utvecklas nu. Hoppas vi inte behöver spola tillbaka tiden 100 år. Kanske bara 20 år… 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Dasha Girines webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!