Nyårspodden – Onsdagsbubbel.

I veckans podcast pratar vi om NYÅR.

Jag ger konkreta festtips som man ska tänka på och vad som är mindre viktigt och Hanna delar med sig av sina dejtingdetaljer från senaste veckan som gått (är en hel del!). Lyssna på OnsdagsbubbeliTunes eller Podcastappen.

Så här såg det ut när vi var ute på powerwalk igår kväll. Det hade äntligen slutat snöa men för att inte halka och bryta nacken köpte vi broddar. De fungerade så bra. Gick tom att springa i. De går rakt igenom isen tom. Så på de absolut halaste platserna hade vi inga problem att ta oss igenom. Jag älskar verkligen att gå powerwalks och är så otroligt glad att jag äntligen kan göra det med mitt knä. Ser ljuset i tunneln. Snart kan jag nog gå i riktiga klackar.

Har jag någon läsare som gjort samma operation som jag? Yttre menisk? När kunde ni gå i klackar? OBS inre menisk är inte samma sak, där vet jag att man kan gå i klackar efter ca 8 veckor.

Puss på er! Ha en urhärlig torsdag.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Your article gave me a lot of inspiration, I hope you can explain your point of view in more detail, because I have some doubts, thank you.

  Svara
 • There is some nice and utilitarian information on this site. live stream horse racing

  free online horse racing 2023-07-07 07:01:40 https://freehorseracingtv.com/live/racing-tv-live/
  Svara
 • Jag har gjort liknande operation! Slet av korsbandet (aAj!) och tog då också sönder en del av min yttre minisk. Det var precis ett halvår innan min student som jag gjorde operationen och mitt mål var att ha klackar på studenten – och det gick! Körde rehab tre ggr i veckan (och la av lite för tidigt pga det var så HIMLA tråkigt hehe..) och även om knät absolut var bättre att gå i klackar med efter ett år så gick det. Däremot så är det nog ändå bättre att vänta längre än så, eller som jag bara ha det vid några speciella tillfällen (bytte ju om till låga skor så fort den städade delen av studenten var klar??). Börja med höga boots, klackar som inte är helt ”öppna” så blir det inte lika mycket balans för knät att hålla reda på 🙂 Hoppas det blir bättre snart!!

  Julia 2016-11-13 05:43:16
  Svara
 • Bra podd denna veckan! Vore kul om du/ni slängde in lite tips på mat och dryck som passar vid de tillfällen/högtider ni pratar om. Vet att du i din och Michaelas podd t.ex. tipsade om maträtter med tillhörande recept när ni pratade om dejter/att bjuda på middag — och det uppskattade jag (som den matnörd jag är) jättemycket!

  Ida 2016-11-12 23:57:26
  Svara
 • Gud så mysigt!! älskar snön hihi

  Charlotte 2016-11-10 19:28:28
  Svara
 • Hej! Jag har inte gjort helt samma operation men misstänker de är rätt lika. Hela min menisk slets loss och hamnade i knävecket och låste knät, så de fick gå in och sy tillbaka hela menisken, dvs både inte och yttre. Men efter sjukgymnastik i 4 månader och ungefär 1 års träning på gym känner jag mig ”säker” nog i knät (med tanke på balansen inte är helt den samma samt inte samma starka muskler som innan) att våga ha klackar som är höga då och då! Men kan aldrig bli för full med dom på för är rädd för att göra nått dumt med knät haha! Men låt oss säga efter ett år efter operation, så var det för mig iallafall 🙂 hoppas du blev lite klokare!

  Nathalie 2016-11-10 11:45:10
  Svara
 • Perfekt med broddar – kan du tipsa om dessa du hittat, vart köpte du dem?

  /Victoria

  Victoria 2016-11-10 10:16:02
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!