Kronenbourg, GÖTEBORG och mitt nya företag.

FREDAG:

Fredagen började med ett urspännande möte! Nya företaget jag tjatat om är äntligen på banan igen. Ska bara sätta sista detaljerna och fota av kläderna i veckan, sen kommer de upp på sajten och då jävlar.

Mötet var i Solna och därför passande jag på att äta på Pocket in the Park! Det är samma ägare som Pocket i City. Älskar Pocket.

Efter lunchen gick jag till Polhem PR och blev sminkad och fick naglarna fixade av 3ina. Så härlig grej att bli fixad sådär en fredag.

När jag varit hemma och bytt om tog jag en L-Cab till Bardot. Där mötte jag bla upp Kitty för drink! Vi ska rida nästa söndag! Längtar ihjäl mig.

Det var stor rundgång på fördrinken. Vissa kom när andra gick men totalt var vi nog 15 stycken. Men aldrig mer än sju samtidigt.

Maggan var där <3

Efter drinken gick vi 100 meter bort till Kasai. En av mina favoritkrogar här i Stockholm.

LÖRDAG:

Vaknade, med en sk betongkeps på huvudet. Var så passande att då ta en L-Cab till tågstation och dricka ett glas bubbel på vägen.

Framme på hotell Pigalle! Så mysigt hotell.

 

 

 

Vi var nerbjudna till Göteborg av ölmärket Kronenbourg! De hade styrt upp en barrunda. Först ut var Taverna Averna. Där drack vi bubbel och öl.

Här är jag och Linus. Så extremt fin människa. <3

…innan middagen tryckte vi in en tequila på Tacos & Tequila. 

Middag intogs på krogen Levantine! Så himla goda dumplings. Hit ska jag definitivt komma tillbaka till. Mys.

Innan vi trillade in (bokstavligen trillade in) på Push tog vi en öl på Yaki Da. Här är jag med bästa Victor som är pimp master boss på Push, Redgert och Ulrik!

Sen vart jag kvar i Göteborg till måndagen. Men varför berättar jag i podden som kommer ut imorgon. Missa inte den!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!