Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

HELGEN – coming soon.

Vilken helg jag haft. Vet inte hur jag någonsin ska kunna förklara den med ord. För det första så har jag umgåtts med människor som gör mig så himla glad. Sedan har jag gråtit en skvätt hela tre gånger. Eller inte gråtit som i g r å t i t men varit gråtig.

Första gången var på fördrinken på hotellet Pigalle. Då satt jag, Linus och Rasmus och pratade (3/4 av Fyrkanten) och jag berättade första gången Redgert ringde mig. Första gången vi pratade. Jag låg nämligen i min soffa och… mådde inte så bra. Men han fick mig att skratta. Jag blev helt varm av vårt samtal. Då blev Linus, rörd av den historien och då stormades jag tillbaka till den känslan och fällde tre tårar. Nästa tår fälldes när vi satt och åt middag och alla höll ett tal. Ett tal var så fint och starkt så jag kunde inte hålla tillbaka, jag kan säga att hälften vid bordet blev gråtiga.

Sista tillfället var på söndagkvällen när jag pratade om en bästa vän som jag kände var på glid och blev lite för emotionell. Då kom det en tår. Vet inte varför denna helg blev så rörande, har ingen pms eller liknande men den var bara så himla stark. Härlig. På ett helt fantastiskt sätt.

Nu ska jag göra ”Min helg i bilder” till er! Många bilder! Var beredda!

img_0385-1.jpg

Mitt fina halsband kommer härifrån

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind