Stadsdel lanseras snart!

Nu hörrni, nu börjar det närma sig. 

Före 1 December kommer ni kunna köpa mina hoodisar och collagetröjor. Som jag nämnt innan kommer det till en början bara finnas Stockholms alla stadsdelar. Men det är också för att jag inte har något jättebolag i ryggen som finansierar detta kalas. Vilket betyder att kapital till detta företag står jag själv för. Och alla risker som tillkommer.

Men det känns så otroligt fett att göra det! Jag är nästan gråtig här på t-banan när jag sitter i min Farsta-hoodie, på väg hem från tryckeriet och tänker på att jag för 16 år sedan började jobba på ett café med att skrapa bort tuggummin från underredena på deras bord och stolar. Och nu står jag här med mitt andra bolag i handen.

Livet! TACK!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
36kommentarer
 • I think the admin of this site is really working hard for his website, since here every stuff is quality based data. live horse racing tv

  newsmax com live 2023-07-15 04:31:28 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • it’s awesome article. I look forward to the continuation. where to stream fiba women’s afrobasket live streaming

  kochi horse racing live stream 2023-07-07 06:09:33 https://freehorseracingtv.com/live/racing-tv-live/
  Svara
 • Excellent article! We will be linking to this particularly great article on our website. Keep up the good writing. https://freehorseracingtv.com/live2/

  Svara
 • Great information shared.. really enjoyed reading this post thank you author for sharing this post .. appreciated sky horse race live coverage

  racing tv live stream free 2023-03-24 08:30:24 https://freehorseracingtv.com/live/
  Svara
 • Excellent article! We will be linking to this particularly great article on our website. Keep up the good writing. star canli yayin

  racing post greyhound tv 2022-12-27 23:28:44 https://oneotv.online/live/racing-tv-live/
  Svara
 • Very nice blog post. I definitely love this site. Stick with it! https://freehorseracingtv.com/live/

  itv racing on tv 2022-12-24 02:25:48 https://freehorseracingtv.com/live/racing-tv-live/
  Svara
 • A big thank you for your blog.Really looking forward to read more. Want more.

  izmir evden eve 2022-12-08 08:49:40 https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/
  Svara
 • Thank you for great article. I look forward to the continuation. https://freehorseracingtv.com/

  Svara
 • Men alltså, att tjejer ständigt ska hålla på och hacka på varandra. Dasha, du verkar vara en sådan härlig & modig tjej med ett stort hjärta måste jag säga. Önskar dig all lycka med nya företaget!

  Sofie 2016-11-24 11:48:05
  Svara
 • Hej, ar bara nyfiken pa hur du vagat satsa pa detta? Jag ar tva ar aldre an dig och denna typ av trojor saldes ju for typ 15 ar sedan och var ”inne” i typ ett halvar. Bara nyfiken pa efterfragan av dessa trojor… Vilken ar din malgrupp??

  /en som ocksa jobbar inom PR och marknadsforing och ar nyfiken ur den aspekten

  Jen 2016-11-20 20:11:17
  Svara
 • Åhh nice!! ABC- gruppen I see ?

  Fanny 2016-11-20 09:59:00
  Svara
 • Kommer det finnas Djursholm-tröja? 🙂

  Viktoria 2016-11-18 18:34:29
  Svara
 • Åh vill ha Vasastan!!! You go girl, hela du är så jävla mycket power!!

  Jenny 2016-11-18 13:46:39
  Svara
 • Kul! Jag kommer garanterat köpa en Farsta-tröja! ❤️

  Lisa Karlbom Kindezi 2016-11-17 22:13:18
  Svara
 • Heja heja heja dig dasha!! Grym ❤️❤️❤️

  Charlotte 2016-11-17 21:24:52
  Svara
 • Hejhej! Heja dig Dasha. Så tråkigt med alla negativa kommentarer haha, förstår helt ärligt inte varför ska man va negativ o elak på någons blogg.. Sluta läs då?
  Sjukt kul ide ?? Hoppas av hela mitt hjärta det går toppen 🙂 Tycker du är en jättebra förebild som startar ett företag och kör på. Hoppas det inspirerar flera att göra samma sak och våga 🙂 Det inspirerar iaf mig 🙂 Kramkram. ?? Stort lycka till nu 🙂 och även tack för alla fina råd jag fick av dig o forni när ni hade er podd ihop. Började bland annat plugga juridik tack vare er pepp i ett mail ????❤️ har läst i 3 år nu haha 🙂

  Amanda 2016-11-17 20:43:44
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   WOW vad stark kommentar. TACK. Tack för att du inspirerar mig till att fortsätta med det jag älskar när det ibland inte alltid är lika roligt… Puss!

   dasha 2016-11-17 20:57:54
   Svara
 • Wow!!! Jag kommer att stolt vilja representera Birkastan! Kommer den som college tröja?! Snyggt Dasha!

  Michelle 2016-11-17 19:00:59
  Svara
 • Tråkiga kommentarer till ett så glatt inlägg. Heja dig Dasha! Puss

  Johanna 2016-11-17 16:20:25
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Tack!

   Jag vill bara säga till alla som kommenterar negativt eller nedlåtande om mig som person, mitt nya företag eller om min blogg kommer from nu raderas och ev även blockas.

   För nu får ni skärpa er. Det är på tok för mycket negativitet i mitt kommentarsfält och detta är min blogg och jag bestämmer vad det ska vara för stämning här. Och ingen taskig attityd är välkommen längre.

   dasha 2016-11-17 18:44:20
   Svara
   • Svar på dashas kommentar.

    Hej Dasha! Det var jag som skrev den tidigare långa kommenteran som du raderade. Jag skrev inte ett enda nedanlåtande ord om dig/ditt företag. Det var inget negativt med min kommentar. Jag uttryckte inte ens min åsikt om dig eller ditt företag. Jag sa bara hur man kan se bloggen och bloggläsarnas åsikter som en marknadsundersökning etc.

    Alexandra 2016-11-17 18:48:55
    Svara
    • Svar på Alexandras kommentar.

     Håller med Alexandra. Men är det så illa att du jobbar med marknadsföring och lyssnar såpass selektivt, dessutom utan någon som helst examen, så får du kanske tåla detta dasha. Känner du att detta känns som näthat så får du helt enkelt blockera mig med.

     Ellen 2016-11-17 19:19:17
     Svara
    • Svar på Alexandras kommentar.

     Hej Alexandra. Tack för dina tips! Jag har jobbat med PR i ungefär 8 år snart. Jag är ganska säker på det jag gör och undersökningen jag gjort inför den här satsningen. Kram 🙂

     dasha 2016-11-17 18:58:57
     Svara
    • Svar på Alexandras kommentar.

     Om du tog illa upp ber jag om ursäkt, det var ju inte alls meningen.

     Alexandra 2016-11-17 18:51:32
     Svara
 • Gud så roligt, stooort grattis till dig! Grymt jobbat! Vad kommer de kosta och vart får jag tag i dem? Vill givetvis ha både en ”Farsta” for old time sake och en med min ”nya stadsdel”. Hejja dig! <3

  Tessie 2016-11-17 15:18:54 http://tessiesan.blogg.se
  Svara
 • GRYM är du!!!! Heja dig!

  Frida 2016-11-17 14:44:00
  Svara
 • Men Nää Dasha.. Förlåt. Men de är tröjorna känns extremt tråkigt. Får samma känsla som de här fjantiga klasströjorna som man gjorde i nionde klass.
  Du kan bättre. Vill bara vara ärlig. Detta känns inte särskilt moget, eller snyggt.

  Emma 2016-11-17 13:56:05
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Tack för:
   1) åsikten jag inte bett om
   2) att du slänger skit på något jag uppenbarligen är väldigt glad över
   3) ”Ärlig” är man när någon ber om ens åsikt, inte när någon visar upp något den är STOLT över
   Mysigt av dig! Tack och puss.

   dasha 2016-11-17 14:10:31
   Svara
 • Hej Dasha! Lyssnade på detta veckas avsnitt av onsdagsbubbel och blev lite nedstämd när jag hörde kring din story om den där killen som frågat om middag och som du inte tyckte uppfyllde dina förväntningar. Jag hoppas verkligen att du tar det här på rätt sätt, men jag tror att på samma sätt som killar kan bli porrskadade så kan tjejer bli ”kärleksfilmsskadade”. Den här killen kanske inte har lika mycket pondus som dig, och frågade om en middag för att han väldigt gärna ville dejta dig, han ville ju det eftersom du är en kaxig, driftig och framförallt trevlig tjej! Därför tycker jag att du kan leva upp till hans förväntningar också genom att ta tag i den här middagen när det närmar sig, då han kanske hade behövt att du gick halva vägen! Han väljer som sagt att dejta dig för att han gillar en tjej med pondus, om du sedan blir som en tyst mus och kravlar in i ditt skal och fastnar i tankar om att han ska vara som i en disneyfilm, ta alla intiativ, läsa dina tankar och dra igång hela ert dejtingliv så kommer du nog inte att hitta någon.. Förstår att du fastnat i detta mönster då det känns som alla stockholmstjejer i din och min ålder tänker såhär.. Tror du att det kan ligga något i det jag säger? Kan du vara villig att prova att faktiskt visa lite stake du med, och kanske jobba lika mycket som killen du är intresserad av. Du är inte en monark på 1800 talet som ska aktas till giftermålet.. 🙂 Vill verkligen att du ska hitta någon, det förtjänar du!! / Tjej i tjugoårsåldern som lever med sambo sedan 6 år tillbaka som är just den killen ni beskriver, därav jag känner att jag kan ge råd.

  Ellen 2016-11-17 12:45:12
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!