Härlig men stökig helg

Jag känner mig så jävla slut just nu. Igår när jag kom hem från plåtning stupade jag i soffan och sov i fyra timmar. Sedan åt jag lite makaroner och spelade in en podd med Hanna som är på Island. Strax efter elva var vi klara och då somnade jag igen och sov i tolv timmar. Nu har jag en to-do-list som är längre än varenda unges önskelista till tomten är men jag har inget annat bokat idag än just hemma-jobb så nu ska jag börja med den.

Men lovar att göra min ”Helg-i-bilder” till er under dagen! Det har varit en härlig men stökig helg, det ser man på mitt ansikte… Så himla svullen. Både ovanför ögonen, på ögonlocken men också kinderna. Ser helt uppblåst ut!? Någon som har tips på vad jag ska göra förutom att dricka massa vatten… Ska nog köra på vegetariskt resten av veckan. Rensa ut lite. Ja så får det bli!

Bild 2016-11-22 kl. 13.02 #5

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • I really like reading through a post that can make men and women think. Also, thank you for allowing me to comment! stream gulfstream park

  newsmax live tv 2023-07-15 04:06:37 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • Dig sprang jag på klockan 5 på Hells Kitchen. Du var så himla snäll!

  Kram

  Elvira 2016-11-28 15:59:58
  Svara
 • Dasha, alltså diggar dig så hårt!

  Lyssnade nyss på senaste onsdagspodden och den var så ärlig och fin. Älskar att ni pratar om tappa tron på kärlek men ändå inte, meningen med livet ja allt!

  Mer sånt här! Vet att ni normalt är peppiga men älskar det här djupet. KRAM

  Lovisa 2016-11-24 08:55:47
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!