Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Christian Schloe

Hur vackra är dessa tavlor av Christian Schloe som jag gick rakt förbi häromdagen? Var ute på en powerwalk och gjorde denna klassiska gick förbi, stannade till och var tvungen att backa för att ta ett riktigt kik på dem. Förälskade mig i denna med fjärilarna och luftballongen. Riktigt sugen på att unna mig denna tavla, 2000kr ville de ha för den. Gick hem och googlade på denna konstnär. Han har gjort väldigt mycket. Denna här gjorde ont att se på…

Wow vill fylla mitt hem med denna konstnär. Ska bara spara lite. Behöver fortfarande en ny tv bla… Äh. Roligare att köpa konst än en tv.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Dasha, fina Dasha! Lyssnade precis podden och kände verkligen med er båda. Vad är det för fel på mig?? Haha..

  Ville bara säga att jag följt dig i flera år nu, älskade din och fornis pod så himla mycket! 😀 Så ofta som jag drömmer mig bort och avundas ditt liv och ibland önskar jag verkligen att jag hade en vän som du. Du verkar vara en sån himla fin människa inifrån ut!

  Jag tror verkligen du kommer hitta din drömprins, få världens finaste barn och allt annat du önskar i livet! Bra saker händer bra människor!

  Puss och kram!

  Madeleine 2016-11-24 06:01:28
  Svara
 • Hej Dasha!

  Vilka underbara tavlor! Var ligger denna butik/galleri?

  Kram!

  M 2016-11-23 16:36:04
  Svara
  • Svar på Ms kommentar.

   På Sveavägen! Uppgång Rådmansgatan T-bana och mittemot av 7/11. Vet inte namnet 🙂

   dasha 2016-11-23 18:02:24
   Svara
 • Hej Dasha! När publicerar du vinnaren för tävlingen du höll i med Riksbyggen?

  /Kram från en nervig tjej ☺️

  Amanda 2016-11-23 15:01:27
  Svara
 • Håller med dig, dessa var riktigt vackra! Behöver mer tavlor i mitt hem.

  Matilda 2016-11-23 13:26:37 http://matildadanielssons.blogg.se
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!