Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Pour some sugar on me

Dry Lake – Väst

Wink (i Sturegallerian) – Blus

Zara – Jeans

Isabel Marant – Skor

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Så snyggt!!!

  Charlotte 2016-11-24 13:31:03
  Svara
 • Hej Dasha! Jag har en fråga som skulle vara intressant om ni tog upp i podden – vad gör man om man avskyr en nära väns partner? Då menar jag inte att man hatar hen utan anledning utan att man vet att ens kompis partner gör kompisen illa. Till exempel har jag en tjejkompis där pojkvännen inte tycker det är okej att hon går ut på krogen eller har på sig vissa klädesplagg som han tycker är för utmanande, som magtröja eller urringade tröjor. Vad hade ni gjort? Har ni varit med om detta? Och vad borde jag göra? Ska jag fortsätta vara vän med kompisen fast hon inte lyssnar på mig när jag som utomstående berättar att han inte behandlar henne okej eller ska jag strunta i allt? Hjälp mig!

  Kram och tack för en mysig podd!

  anonym 2016-11-24 11:24:24
  Svara
 • Du blir ju bara snyggare för varje dag som går!

  Maria 2016-11-24 11:23:54
  Svara
 • Hej fina dasha! Vad tycker du om att ha äkta päls? Tänker som förebild och den hemska industrin och sånt! Syftar självklart inte på pälsvästen i detta inlägg, vet att dry lakes är faux fur! Men generellt liksom.

  ❤️ 2016-11-24 11:12:54
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!