Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Powerwalk

Idah vaknade jag på riktigt fel sida. Men försöker blunda och skratt bort det med en pw. 

Hur brukar ni göra när ni vaknar på fel sida? Berätta för mig. Behöver er idag. <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej Dasha!

  Hoppas att dagen känns bättre för dig nu. Jag har en fråga angående ditt nya företag 🙂 Kommer man kunna beställa tröjor så att man får dem till jul? Och sen undrar jag också om Solna kommer finnas som ett val?

  TACK <3

  Michaela 2016-11-28 15:03:48
  Svara
 • http://bit.ly/2gufkkX Så kul spel ?

  Massivee 2016-11-27 11:13:15
  Svara
 • Puss på dig! <3

  Hanna 2016-11-26 19:05:09
  Svara
 • Jag brukar göra samma som dig! Gå en PW genom vackra Stockholm och sen brukar shopping faktiskt hjälpa en del… 🙂

  Emelie 2016-11-26 17:03:09
  Svara
 • Kolla på en komedi på Netflix, ät en riktigt god frukost och gör en ansiktsmask!

  Johanna 2016-11-26 15:58:28
  Svara
 • Asså helt ärligt brukar jag gråta. Om jag vaknar på fel sida så vet jag att det ligger något underliggande som stör mig och då mår jag alltid bäst av att gråta. Är jag bara riktigt sur så brukar jag sätta i hörlurar, gå in i badrummet, låsa dörren och DANSA till någon skön 90tals rnb. Funkar ALLTID.

  Kram fina <3

  Maggie 2016-11-26 15:48:42
  Svara
 • Meddela de jag måste vara i närheten av att jag har en jobbig dag samt hålla mig undan från övrigt folk i den mån det går. Flightmode på luren. Om det går inte lämna sängen. Kanske lite strutsvarning men med adhd i ryggsäcken kan vakna på fel sida sluta i mindre katastrofer när alla spärrar släpper 🙁

  En förstående omgivning, snäll kompis/pojkvän/syskon/etc som är lugn utan att lugna och som accepterar att man inte är sig själv för stunden är det som räddar mig. Jag brukar förvarna min sambo och då ”curlar” han lite för mig och det hjälper. Kan vara allt från att ha köpt mitt favoritgodis, bokat&betalat en taxi hem till mig, tänt ljus eller bara stå redo i hallen för att ge mig en kram när jag kommer hem.

  Hoppas din dag vänder men om den inte gör det så är det ok att arg/ledsen/frustrerad eller vad det kan vara. I morgon är en ny dag och i övermorgon likaså. Kom ihåg att du är fin, bra och värdefull. Stor kram!

  Stephanie 2016-11-26 15:34:07 http://www.stephaniehak.com
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Emelie Walles
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand