All in one boost

Detta inlägg är inget samarbete, jag smsade Maggan och bad om att få testa dessa vitaminer. Fick en burk och skriver om detta för att jag vill tipsa er om denna fantastiska produkt. Efter den första burken har jag köpt tre egna burkar.

Innan min resa så läste jag på Maggans blogg (och inte min Maggan som i Margaux utan andra Maggan som i Magdalena Graaf) att hon släppt dessa vitaminer. Jag skickade genast ett sms och bad henne berätta mer och frågade ifall de ”på riktigt håller det de lovar” och efter att hon lovade mig att de gör det så fick jag en burk.

Sen jag började äta dessa så har jag varit så himla pigg. Först trodde jag att det var jetlag från min resa och sen bara att jag hade overload på D-vitamin för såhär glad och positiv är inte jag (lol). Men nu tror jag fan att det har med All in one boost att göra!

Det All in one boost gör är att den har samlat ihop en massa vettiga grejer våra kroppar behöver (ingefära, gurkmeja, spenatextrakt, kokosfett etc).

Vad behöver vi då? Jo men vitaminer, mineraler och kanske lite viktkontroll men för mig är det viktigaste att känna mig pigg under vinterhalvåret! Maggan gick ner 9 kilo på ca 6 veckor, med bla balanserad kost och motion men även med stor hjälp från All in one Boost.

Vill ni veta vad det absolut bästa är? Jo, men det är att All in one Boost innehåller bara naturliga ämnen så det finns inga som helst biverkningar. Glatt va? HÄR kan ni beställa och läsa mer.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!