Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

All in one boost

Detta inlägg är inget samarbete, jag smsade Maggan och bad om att få testa dessa vitaminer. Fick en burk och skriver om detta för att jag vill tipsa er om denna fantastiska produkt. Efter den första burken har jag köpt tre egna burkar.

Innan min resa så läste jag på Maggans blogg (och inte min Maggan som i Margaux utan andra Maggan som i Magdalena Graaf) att hon släppt dessa vitaminer. Jag skickade genast ett sms och bad henne berätta mer och frågade ifall de ”på riktigt håller det de lovar” och efter att hon lovade mig att de gör det så fick jag en burk.

Sen jag började äta dessa så har jag varit så himla pigg. Först trodde jag att det var jetlag från min resa och sen bara att jag hade overload på D-vitamin för såhär glad och positiv är inte jag (lol). Men nu tror jag fan att det har med All in one boost att göra!

Det All in one boost gör är att den har samlat ihop en massa vettiga grejer våra kroppar behöver (ingefära, gurkmeja, spenatextrakt, kokosfett etc).

Vad behöver vi då? Jo men vitaminer, mineraler och kanske lite viktkontroll men för mig är det viktigaste att känna mig pigg under vinterhalvåret! Maggan gick ner 9 kilo på ca 6 veckor, med bla balanserad kost och motion men även med stor hjälp från All in one Boost.

Vill ni veta vad det absolut bästa är? Jo, men det är att All in one Boost innehåller bara naturliga ämnen så det finns inga som helst biverkningar. Glatt va? HÄR kan ni beställa och läsa mer.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Emelie Walles
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand