JULBORD på Atelier 23, dagsbrunch x 2 och radiotystnad.

TORSDAG:

Började den förträffliga torsdagen med att föna upp mig på Bangerhead.

Och så mötte jag upp Margret på ett aw-glas. Vi tog ett på Brillo sen flyttade vi oss till Storstad eftersom vi har sagt att vi ska börja ta aw där av en extremt secretessbelagd anledning…

Efter Storstad tog jag en L-Cab till Kungsholmen och DN-huset för julbord på FYRKANTEN. Jag åt Atelier 23’s julbord för andra året i rad. Det ligger högst upp i byggnaden och man ser ända bort till mitt hus! Även Kungsgatan, Södermalm, ja typ halva stan?

Här hade de gjort ett pepparkakshus som ser på pricken ut som DN-huset!

Well hello you, LINUS.

..och vi åt och drack. Och vi drack och åt..

..och sen så delade Linus ut julklappar! Skrek rakt ut. Blev så rörd. Linus är en av de absolut härligaste människor som kom in i mitt liv 2016! Tack för det livet.

HAN HADE GJORT EGNA JULKALENDRAR TILL OSS!!! Ser ni att det är Dannis som en sexy mofo och jag som jultomte och Rasmus i en julkula och Linus själv som en gullig kanin.

Utsikten gör sig inte riktigt rättivis genom linsen på min iPhone men ni bör besöka detta julbord. Länk HÄR.

FREDAG:

Fredagen började med en powerwalk. Bli en del nubbar på julbordet men inte så sent så jag vaknade fräsch som en nyponros. Dock jobbade jag bara och gick och la mig tidigt på fredagen. Inga fler bilder än denna nedan skapades.

LÖRDAG:

Här var det full show. Jag åt brunch med ett gäng på Papa som hade en brunch, efter två timmar smet jag över till Kasai som hade Bubbles and Brunch och mötte upp ett annat kompis gäng men bara för ett glas och en snabb puss. För sedan sprang jag tillbaka till Papa igen och på vägen därifrån tog jag med några ballonger för att dekorera nästa location.

…på nästa location bestämde jag mig för att ”spela lite skivor”. Vilket nuförtiden borde heta något annat? Inte en jävel som har ”skivor” längre ju. Tom jag har en USB-sticka på nycklarna med mina favoritlåtar. Någon rädde den människa som säger att den inte har någon av de låtar jag önskar. Då räcker jag fram lilla stickan på en gång. Skoja. Det gör jag faktiskt inte. Men hade det inte varit jätteroligt om jag gjorde det?! ”Men gubben det gör inget! JAG har Rihanna – Work här på lilla stickan!”.

SÖNDAG:

Denna lilla dag var jag lite skör. Beställde UberEats två gånger men glömde fota. Streckkollade på nya favoritserien SKAM. Håll i hatten vad bra. Som en modern version av Fucking Åmal. 

SKAM

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Can you be more specific about the content of your article? After reading it, I still have some doubts. Hope you can help me.

  Λογαριασμός Binance 2023-05-15 04:23:42 https://www.binance.com/el/register?ref=10126709
  Svara
 • Skam finns att se på SVT play också!

  P 2016-11-30 18:11:32
  Svara
 • Dasha!! Var kollar du på Skam??

  Clara 2016-11-30 16:11:16
  Svara
 • Skam är ju bara SÅÅÅ bra!!!!! 🙂

  Charlotte 2016-11-29 22:06:54
  Svara
 • Hur beställer man en L-CAB? Och vad är det för priser? 😀 på ett ungefär alltså 🙂

  Anna 2016-11-29 19:28:53
  Svara
 • SKAM <3 så glad den serien har funnet veien til swe!

  Jeg er like gammel som deg, og selvom jeg opplever at du og jeg er ganske ulike som personligheter, tenker jeg flere ganger om dagen "what would dasha do?!"! Du virker så trygg i deg selv, og jeg blir superinspirert av å se alt du får til! Du har virkelig glow om dagen, og det er så fint 🙂 Vil også ha sånt 😉 xx

  Heidi 2016-11-29 18:23:11
  Svara
  • Svar på Heidis kommentar.

   ÅHHHHH. Förmodligen den bästa kommentaren på hela 2016. ”What would Dasha Do”. Bra tänk! Ha en fantastisk kväll. Puss!

   dasha 2016-11-29 18:30:07
   Svara
 • Heej fina du!! Ville bara säga att jag tycker du är en sån grym förebild och även power kvinna!!! Fortsätt med allt positivt som du gör för du inspirerar! Stor kram Sofia från Göteborg 🙂

  Sofia 2016-11-29 17:33:08
  Svara
 • Hej fina Dasha!
  Kan inte du kolla upp vart han gjorde en egen julkalender med bild? Vore jättegulligt! Kram

  My 2016-11-29 17:07:38
  Svara
 • vart kan man se SKAM =) ?

  Amanda 2016-11-29 16:05:34
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!