Julbord på Riksarkivet, Sturehofs uteservering och söndagsmys.

FREDAG:

Då hade jag dessa killar hemma hos mig för liten aw. Här hjälpte de mig ner i källaren med lite grejer. Det blev en lugn hemmakväll för min del och däckade totalt i sängen strax efter tolv.

LÖRDAG:

Pigg, utvilad och glad vaknade jag lördagmorgonen och tog mig ut på powerwalk med PJ. Vi gick till Gamla Stan men det var tokmycket folk (hehe, duuh) så vi styrde bort oss därifrån.

Jag tvingade PJ in på NK och tänkte kika på julpynt men struntade i det ganska snabbt också. Jag är verkligen ingen typisk shopping-människa. Tycker inte det är sådär ”kul”? Jag gillar ju fina saker… Men inte att gå runt i timmar och glo. Då vill jag snarare in ut och sådär, klar! Eller om det är något dyrt eller stort köp så funderar jag alltid minst 24h. Det är en riktigt bra regel för att inte köra skitsköp. Den här renen var så fin men 799kr kändes lite väl va.

När jag kom hem så Facetime:ade jag med Sienna som sjöng jullåtar för mig. Så här glad blev jag av dem:

Så gjorde jag i ordning mig. Tröja från Zara.

Skinnbyxor to die for från Dagmar.

På stan mötte jag upp Dannis och Linus igen. Vi tog ett glas på Riche.

Sen blev vi röksugna och bytte location till Sturehofs uteservering. Mitt i december hörrni! Men de har filtar och infravärme.

På kvällen var det dags för årets andra julbord på Riksarkivet med gamla och nya vänner.

Här åt jag julbord förra året också. De har ett helt rum som är ”efterrättsrummet”. Väldigt magnifikt och anrikt julbord.

SÖNDAG:

Eftersom julbordet slutade med nattklubb och dans på Oxid efter Bergmans till klockan 05 så stod film och mat på schemat på söndagen. Pizza till lunch med min egna vitlökssås. Det är det viktigaste när man äter pizza hemma. Gräddfil, riven (eller pressad vitlök) och Herbomare. Enkelt, men ack sådan perfektion i hemmamiljö tillsammans med hämtpizza.

På kvällen lagade jag bollo. Blev en väldigt otjusig bild men den var god och det är väl det enda som räknas.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
24kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!