Nostalgitripp down memory lane

Gick igenom massa ”Favoritmarkerade” bilder i telefonen.
Tänkte jag skulle dela med mig av några till er.

Detta är från 2011. Minns att jag skrattade högt av detta sms från Erik. <3

Denna printscreen från Instagram tycker jag är så jävla stark. Tänker ofta exakt så. Jag behöver ingen som inte behöver mig. Jag vill inte vara med någon som inte vill vara med mig.

Forni hade bday-kalas på Utecompagniet och jag tillsammans med en killkompis köpte 200 cheeseburgare som födelsedagspresent. Hon delade ut dem till hemlösa. Det är ett fint och roligt minne.

Vettiga citat från boken ”He’s just not that into you” (om jag inte minns fel):

Detta citat sparade jag ner för tusen år sedan och hade väldigt länge som bakgrundsbild på mobilen. Som en påminnelse att ”jag inte valde honom” men så var det ju inte egentligen. Men ibland är det helt okej att köra på ”fake it til you make it” och sen kom den dag då jag faktiskt inte ville ha honom och han ville ha mig så då bytte jag bakgrundsbild.

En bild suddig av kärlek.

Hittade denna och blev knäsvag.

Var på middag hos mig kompis Thomas och från ingenstans upptäcker jag liksom denna inramade (!) bild av mig själv på hans vägg. Vrålade och skrek av förtjusning. Roligaste påhittet någonsin.

Har en kompis som fyller år på samma dag som jag gör, 18 april. Så på hans födelsedag kom det ut en massa tårtor med bilder på honom efter middagen. Och så hade han fixat denna till mig. Blev helt tårögd av kärlek till honom. Synd att han bor så långt ifrån Stockholm nuförtiden.

Två år sedan på Halloween var jag både rödhårig och rödluvan. Är inget speciellt med denna bild mer än att jag kände mig jävligt sexig i den.

Jag var barnvakt åt Harley och så skulle han få träffa JultomtenNK för första gången tänkte jag. Stod i kö i 40 minuter och sedan vågade han inte.

Här är det väl fattat vad jag tänkte? ”GOALS” och så tryckte jag på ”spara”.

Ja för varför i helv skulle man nöja sig i livet?

För några år sedan omvandlades massa bolag till ett bolag som idag heter Modern Women Media och när de gjorde det bloggade jag på Devote, som var ett av bolagen som ”slogs ihop” med några andra. Då anordnade MWM en aw för sina kunder och så åkte vi runt till kunderna och bjöd in dem till denna aw med att säga ”Nu gifter sig x x och x och blir MWN”. Att få åka runt i en brudklänning en hel dag var för magiskt. Borde man få göra oftare. Jag valde givetvis en enorm princessklänning med släp. Ren och skär legendstatus på denna bild.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Your point of view caught my eye and was very interesting. Thanks. I have a question for you. https://www.binance.com/en/register?ref=P9L9FQKY

  binance register 2023-05-28 09:41:42 https://www.binance.com/en/register?ref=P9L9FQKY
  Svara
 • ÄLSKADE det här inlägget <3

  Carolina 2016-12-24 17:35:10
  Svara
 • Så härligt inlägg!!!! kommenterar sällan men nu var jag tvungen!! puss och kram

  Emma 2016-12-06 22:37:37
  Svara
 • Älskar brudklänningen – du är supervacker i den. Kram!

  Jo 2016-12-06 16:40:03
  Svara
 • Urhärligt inlägg! Blir såå glad och lycklig typ och så mysigt inlägg verkligen!!

  Charlotte 2016-12-06 14:12:08
  Svara
 • Ashärligt inlägg!

  Dasha vet du jag älskar att du tar makten över ditt liv och gör saker som gör dig glad. Det inspirerar mig att göra samma sak! PUSS

  Lovisa 2016-12-06 08:47:33
  Svara
  • Svar på Lovisas kommentar.

   Men TACK. Du ska veta att alla dagar är inte enkla dagar. Men det är viktigt att komma ihåg att man alltid kan ta makten tillbaka, över sitt egna liv. Idag är en sådan dag jag behövde påminnelse. Tack för den Lovisa. Puss.

   dasha 2016-12-06 09:58:55
   Svara
 • Halloj dasha ! Ville bara slinka in med att säga att den där danska serien du tipsa om i podden finns på svenska svtplay, så man kan kolla med svensk text o slippa översätta norskan 🙂 ha det bra! Puss

  Julia 2016-12-06 06:11:59
  Svara
 • Men vilket urmysigt inlägg! Puss!

  Nelly 2016-12-05 21:03:05
  Svara
 • Supermysig inläggsidé ?

  Emma 2016-12-05 19:31:13
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!