Today is the tomorrow you longed for yesterday.

En middag mitt i livet, närmare sagt förra onsdagen satt jag med Erica och snackade skit. Vi skvallrade och skrattade och pratade om jobb. Så kommer det in en äldre herre med sin fru. Strax efter kommer deras son på ca 35år med sin engelsk-talande flickvän. Och så börjar de prata om livet. På deras samtalston märkte man att det var en relativt ny bekantskap mellan föräldrarna och flickvännen.

Den äldre herrn säger då något som får man att stoppa tiden. Jag tar fram min mobil och antecknar följande mening;

Today is the tomorrow you longed for yesterday. 

Jag gör ju sådant hela tiden. Antecknar i mobilen. Tror jag har 20 olika sidor med tusentals citat, to do’s, påminnelser om ögonblick jag inte vill glömma, ämnen till podden, ämnen till bloggen, citat till Instagram, ja ni fattar.

Men detta var ett jag ville dela med mig av. Om ni vill ha fördjupning i vad denna mening fick mig att känna och påminnas av kan ni läsa detta inlägg som är ca 10 månader gammalt. Det är ett inspirerande inlägg.

703f4855e90ae8230ef436679e1e2cc6

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!