Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Today is the tomorrow you longed for yesterday.

En middag mitt i livet, närmare sagt förra onsdagen satt jag med Erica och snackade skit. Vi skvallrade och skrattade och pratade om jobb. Så kommer det in en äldre herre med sin fru. Strax efter kommer deras son på ca 35år med sin engelsk-talande flickvän. Och så börjar de prata om livet. På deras samtalston märkte man att det var en relativt ny bekantskap mellan föräldrarna och flickvännen.

Den äldre herrn säger då något som får man att stoppa tiden. Jag tar fram min mobil och antecknar följande mening;

Today is the tomorrow you longed for yesterday. 

Jag gör ju sådant hela tiden. Antecknar i mobilen. Tror jag har 20 olika sidor med tusentals citat, to do’s, påminnelser om ögonblick jag inte vill glömma, ämnen till podden, ämnen till bloggen, citat till Instagram, ja ni fattar.

Men detta var ett jag ville dela med mig av. Om ni vill ha fördjupning i vad denna mening fick mig att känna och påminnas av kan ni läsa detta inlägg som är ca 10 månader gammalt. Det är ett inspirerande inlägg.

703f4855e90ae8230ef436679e1e2cc6

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Dasha Girines webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Jannike Ebbing
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson