Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NA-KD rabattkod 20%

Samarbete med NA-KD.

Hello!

Ögonen går i kors men denna dag som började så dåligt har nu ordnat upp sig och jag är glad och stressfri (nästan) men allt om denna sjuka dag och vad jag hittade i sängen när jag vaknade får ni höra i morgondagens Onsdagsbubbel.

På min snapchat har jag lagt upp typ tio urhärliga filmer. Jag dansar, visar upp massvis av kläder från NA-KD och ni får även se mig i bara BH. Så in på min Snapchat och kika, DONDASHA heter jag där.

Är ni inte sugna på att se mig byta om och sjunga med till Miguel så kan ni helt enkelt bara gå rakt in till https://na-kd.com/ och shoppa det ni vill och om ni anger Dasha20 i kassan får ni 20% rabatt på allt ni handlar. Men skynda fynda koden gäller endast i tre dagar.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Snälla Dasha länka den svarta urringade tröjan med vida ärmar som du har på dig med bara BH under, Ä L S K A R den men hittar den inte på hemsidan

  Sara 2016-12-07 13:24:10
  Svara
 • SÅ söt blus på dig! Verkligen!!

  Matilda Danielsson 2016-12-07 09:12:49 http://matildadanielssons.blogg.se
  Svara
 • Ska passa på att unna mig lite! Tack! 🙂 men måste fråga, är det bara för mig som deras hemsida är sinnessjuk seg? När man besöket den via mobilen, ALLT tar typ 100år att ladda? Enda hemsidan jag upplever detta på? Sjukt segt, men får hålla mig till jag kommer till en dator annars.

  Jonna 2016-12-07 06:44:10
  Svara
 • Tack!!!

  Ida 2016-12-07 06:08:53
  Svara
 • Så mycket fint du har valt ut Dasha! Fastnade speciellt för den vita långärmade tröjan/blusen du hade i något av de sista klippen, men hittar den inte på hemsidan. 🙁 Skulle du vilja länka? Så fin du är i håret förresten, du passar så himla bra i den frisyren du har nu och den stylingen du hade i klippen!

  Ida 2016-12-07 01:29:40
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Javisst! Här! Och tack snälla gullis för fina orden. Usagi Top – Buy online | NA-KD
   https://na-kd.com/usagi-top-offwhite

   dasha 2016-12-07 01:33:20
   Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!