Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ATT ZOOMA UT

My oh my vilket dygn. Släppet av Stadsdel.nu gick ju inte lika smidigt som man trodde. Eller givetvis visste vi väl att något kunde bli fel men nu har vi överlevt. 24h är lillskorpan nu!

Den här skorpan ska nu klä av sig sin Casall outfit och hoppa in i duschen efter ett träningspass med Mathilda (Sats Stureplan). Sen väntar ett sista möte ute i Solna på tryckeriet och sen ska jag zooma ut…

Skoja.

Som egenföretagare zoomar man fan aldrig. Jag ska dock äntligen få träffa två av mina absoluta favoritmänniskor på hela jordklotet ikväll.

Den här och den här människan!

Bild 2016-12-08 kl. 13.56 #4

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Dasha! Grymt jobbat med nya företaget, imponerande! Har en liten oviktig fundering men som vore roligt att få svar på haha. Har följt din blogg länge och lagt märke till att du ofta använder uttrycket ”Skrek rakt ut”. Då till min fråga – Är det bara ett uttryck eller skriker du på riktigt rakt ut lite då och då? Kul kuriosa liksom hihi.
  Kram

  J 2016-12-09 05:33:54
  Svara
  • Svar på Js kommentar.

   Haha ja absolut ibland bara skriker jag rakt ut och ibland skriver jag så för att make a point att det är SÅ ja känner 😉

   dasha 2016-12-10 10:39:55
   Svara
 • Hej Dashi!
  Jag ser dig som en person med mycket jobberfarenhet. Du verkar ha testat på allt möjligt! Jag flyttar till min pojkvän som bor i Stockholm i slutet på februari, har sagt upp min lägenhet och jobb i staden jag kommer från och ör så glad att äntligen få flytta och uppleva något nytt! Men jag kan inte njuta och längta fullt ut utan att få en ångestklump, jag är orolig att jag inte ska få något jobb. Är utbildad undersköterska men vill inte jobba som det. Jag vill testa något nytt! Butik vore roligt, jag älskar att vara social. Men vad är dina bästa tips för att få jobbet? Att söka på distans är svårt..

  Kram!

  L 2016-12-08 23:10:47
  Svara
 • Lyssna på podden nyss, ”De dödas röster” är inte en dokumentär eller verklighetsbaserad. Det är en seriepodd med skådespelare. ”Emma” som gjort serien spelas av Sanna Sundqvist

  sandra 2016-12-08 17:33:57
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!