Onsdag + Torsdag i bilder.

I detta inlägg förekommer det reklam för Stadsdel.nu

ONSDAG

På onsdagen vaknade jag och tog på mig en Stadsdeltröja när jag skulle ut på pw. Här har jag en XS på mig. Jag använder både S och XS i dessa tröjor. XS när jag vill ha den lite mer tight. Som en vardagströja. Och S när jag vill ha den lite slappare. Som en mjukiströja hemma.

På eftermiddagen hade jag äran att få vara barnvakt åt Harley. <3

…vi åt middag på Baren, Italiano.

Eftersom vi lanserade Stadsdel samma dag så hade jag LITE mycket att göra precis när jag plockade upp honom och för att vara en god barnvakt men ändå kunna mata några mail samt telefonsamtal så kom jag på den briljanta iden att ta honom till leksaksbutiken där han fick välja vad. han. ville. Hehe, det tog ungefär 1 1/2 timme vilket var perfekt för mig att avhandla fyra telefonmöten och hela 14 mail.

Tre olika grejer kom han hem med. Här leker vi med lera gjord på vetemjöl som var helt ok för barn att få i munnen stod det. *bästa barnvakten har koll*

TORSDAG: 

Vaknade och tog jag den här bilden och skulle publicera den på instagram men glömde det för har tusen grejer i huvudet och de minst viktigaste trillar ut har jag märkt den här veckan.

Sen gick jag till EK PR och kikade på lite grejer. Den här sallads-/fruktskålen är nog det enda jag önskar mig i julklapp tror jag. Fast grön. Kommer från Louise Roe och är dansk design.

Sen tog jag en snabb taxi till Petra i Gamla Stan för att bli fönad och fixad i håret av GHD och Hairtalk. Ni vet Hairtalk, det löshåret jag hade i huvudet förut? Blev sugen på att stoppa i lite nu… Men trivs så himla bra i mitt korta. Vad tycker ni? Kika på bild på mig i hairtalk HÄR.

Mina drömmiga skinnbyxor är från Dagmar och tröja från Zara.

Maggan var också där. Med magen. Kära nån vad jag älskar denna mage. Ville bara pussa den. Längtar efter denna bebis.

Efter eventet var det meningen att jag bara skulle lämna en grej på Bardot till William men sen vart det så trevligt så jag stannade på middag och sen på ett glas bubbel som blev ett till och ni fattar modet. Jag var egentligen dödstrött både fysiskt och psykiskt men ingenting ger så mycket energi som att beblanda sig med vänner som får en att garva.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!