Göteborg och Marstrand

I detta inlägg förekommer det reklam för UberEats

FREDAG:

Det var inte många knop som gjorde i fredags. Jag satt hemma och jobbade prick hela dagen och så körde jag UberEats både till lunch och middag. Min kod DashaXUberEATS funkar någon vecka till. Då får ni som jag nämnde innan 100kr att handla mat för. Uber har över 100 restauranger att välja mellan och jämfört med deras konkurrenter tar de ingen avgift för utkörningen. DVS, beställer du en lunchsallad från Panini för 95kr får du helt enkelt den helt gratis med min superkod. Så testa på nu!

LÖRDAG:

Vaknade tidigt och gick på peddi och mani. Så man är lite fräsch inför spahelgen. Men innan Marstrand så var jag i Göteborg ett dygn och hälsade på lite vänner. Var på Liseberg för första gången!

De hade smyckat ut Liseberg helhjärtat. Otroligt mysigt.

Oj vad glatt det var med en 1L öl. h0h0.

Sen besökte jag min vän Hugo som har en krog som heter Champagnebaren Forsséns Öberg! Där stod vi i baren och hängde vid köket med honom i några timmar. Drack en legendarisk champagne och sen lyssnade vi på Miguels livesession på Spotify och jag hade så roligt att jag skrattade så jag kiknade flera gånger.

En trudilutt på vägen hem.

SÖNDAG:

Vaknade tidigt och hoppade in i taxin till Marstrand. Ska bo på Havshotellet i två dygn och bara ta det riktigt chill.

Vi möttes av solen! Sen åt jag julbord och drack snaps men det kommer i nästa inlägg. Puss då.

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • it’s awesome article. I look forward to the continuation. racing tv stream

  watch greyhound racing live free 2023-07-07 02:47:30 https://freehorseracingtv.com/live/racing-tv-live/
  Svara
 • Jättebra med rabattkod men jävlar vad surt det är att vänta 1,5 timme på sin mat och sen får man ett sms att att avbeställdes utan anledning. Och dom är ju inte lätta att nå heller. Så nä, ingen toppen app även om det var ett toppen erbjudande.

  /Hungrig jobbare som missa lunchen

  Joanna 2016-12-15 14:02:42
  Svara
 • Mys helg! Vart kan man finna jackan du har på dig :)?

  Carolina 2016-12-13 12:26:30
  Svara
 • VEM ÄR MANNEN SOM INTE KAN VARA TYST?? 😉 <333 du ser så lycklig ut på snap <3

  M 2016-12-12 16:49:14
  Svara
  • Svar på Ms kommentar.

   Hehe nä. Det är faktiskt bara en gammal kompis, som inte vill vara med i bloggy osv. Ingen mannen i mitt liv 😉

   dasha 2016-12-12 18:30:06
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!