Jakten på nya signatursmycket

I somras råkade jag ha sönder mitt mest älskade smycke.

Mitt Dasha-halsband pillade jag mitt itu en natt fylld av prosecco i Italien och jag har ärligt talat inte ens kunnat tänka på att det är borta för det gett mig sådan grov ångest. Grejen är den att jag hade det i min vita Chanel, i lilla innefickan när det gick sönder. Men när vi skulle resa hem från Marbella så tog jag ut det och la det på ”ett säkert ställe”. Vill bokstavligen slå mig i huvudet för detta. Halsbandet är inte värt mycket. Några tusenlappar, kanske 3-4? Men jag har älskat det så mycket. För kedjan var tvinnad så den utgav ett glittrande uttryck och Dasha-texten har jag själv ”designat” och haft en juvelerare som gjorde den väldigt tjock. Alla andra namn-halsband är alltid väldigt tunna av sig…

Sen i somras har jag givetvis letat ihjäl mig efter halsbandet. Men inte hittat det någonstans. Nu sex månader senare kom jag fram till att jag ska börja leta efter ett nytt signatursmycke istället för att gråta över materiella ting som inte längre finns med en. Tror detta med stenen kvalar in just nu. Gillar det väldigt mycket. Det är min bästa kompis Beccas lillasyster Regina som gör dessa fina smycken.

Visst är de magiska? Ni hittar alla hennes smycken här.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Gratitude for your exquisite descriptions of a single natural pearl. Your words weave a tapestry of appreciation, enhancing the enchantment of these precious gems from the sea. Freshwater Pearls

  pearl 2024-03-18 18:32:00
  Svara
 • But wanna say that this really is quite helpful , Thanks for taking your time to write this. https://freehorseracingtv.com/live2/

  watch racing tv free online 2023-06-27 01:24:54 https://freehorseracingtv.com/live/equidia-pro-horse-racing-live-stream/
  Svara
 • I think the admin of this site is really working hard for his website, since here every stuff is quality based data. evden eve nakliye izmir

  izmir evden eve nakliyat 2023-03-22 14:48:43 https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/
  Svara
 • This post post made me think. I will write something about this on my blog. Have a nice day!! horse racing on sky tv today

  racing tv stream free 2023-03-21 20:41:33 https://freehorseracingtv.com/live/
  Svara
 • For my thesis, I consulted a lot of information, read your article made me feel a lot, benefited me a lot from it, thank you for your help. Thanks!

  Svara
 • Thank you for great content. I look forward to the continuation.

  karşıyaka evden eve nakliyat 2022-12-08 08:24:01 https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/
  Svara
 • There is some nice and utilitarian information on this site. https://freehorseracingtv.com/

  conservative leadership race tv debate 2022-12-04 05:37:58 https://freehorseracingtv.com/live/dubai-horse-racing-live-tv/
  Svara
 • Men alltså ÅH vart kommer din fantastiska hatt ifrån? Älskar den! och väldigt tråkigt att höra om ditt fina halsband…….

  Hedvig 2016-12-15 12:02:32
  Svara
 • Åh så trist! Jag fick en ring av min mormor som hon haft när hon var ung och den är helt borta, jag har flera gånger letat i varenda kartong jag har och har sådan ångest så fort jag tänker på det. Är så nervös för att någon ska fråga efter den och så har jag varit så slarvig, känns det som. Tänkte från början att någon kanske tagit den på någon fest eftersom det var i samband med det som den försvann men vill inte tro att folk kan göra sådant. Det här hände för 6 år sedan och jag hoppas fortfarande att den ska dyka upp igen 🙁
  Du har inte lagt den i något litet fack i någon annan väska, i någon liten ask/väska med något helt annat, t ex något från necessären eller inlindad i någon sjal? Förstår att du letat massor, men kanske missat något litet ställe. Hoppas att det dyker upp någon gång!

  Isa 2016-12-15 08:09:42
  Svara
 • Tips! Tvinnade länkar finns på guldfynd, jag har ett sånt armband 🙂

  Sofia 2016-12-14 21:08:42
  Svara
 • Tyckte så synd om dig för halsbandet och så läste jag den onödiga kommentaren av V…. Fick verkligen en klump i magen. Är helt utan ord över hur folk orkar vara så elaka mot dig och andra på nätet. Kärlek och cred till att du orkar fortsätta blogga trots alla kommentarer. Det säger så mycket om dig. Läser din blogg varje dag men brukar aldrig kommentera, ville bara säga detta nu <3 Ta hand om dig fina! /Lina

  Lina 2016-12-14 17:14:06
  Svara
  • Svar på Linas kommentar.

   Men tack snälla Lina. Det är ju för sådana som dig jag skriver. Inte för V. Puss. /Din för evigt.

   dasha 2016-12-14 18:29:09
   Svara
 • Haha fan vad du försöker låta som när Carrie tappade hennes halsband i sex and the city. Herregud va du leker.

  V 2016-12-14 13:50:40
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!