Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Jakten på nya signatursmycket

I somras råkade jag ha sönder mitt mest älskade smycke.

Mitt Dasha-halsband pillade jag mitt itu en natt fylld av prosecco i Italien och jag har ärligt talat inte ens kunnat tänka på att det är borta för det gett mig sådan grov ångest. Grejen är den att jag hade det i min vita Chanel, i lilla innefickan när det gick sönder. Men när vi skulle resa hem från Marbella så tog jag ut det och la det på ”ett säkert ställe”. Vill bokstavligen slå mig i huvudet för detta. Halsbandet är inte värt mycket. Några tusenlappar, kanske 3-4? Men jag har älskat det så mycket. För kedjan var tvinnad så den utgav ett glittrande uttryck och Dasha-texten har jag själv ”designat” och haft en juvelerare som gjorde den väldigt tjock. Alla andra namn-halsband är alltid väldigt tunna av sig…

Sen i somras har jag givetvis letat ihjäl mig efter halsbandet. Men inte hittat det någonstans. Nu sex månader senare kom jag fram till att jag ska börja leta efter ett nytt signatursmycke istället för att gråta över materiella ting som inte längre finns med en. Tror detta med stenen kvalar in just nu. Gillar det väldigt mycket. Det är min bästa kompis Beccas lillasyster Regina som gör dessa fina smycken.

Visst är de magiska? Ni hittar alla hennes smycken här.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Men alltså ÅH vart kommer din fantastiska hatt ifrån? Älskar den! och väldigt tråkigt att höra om ditt fina halsband…….

  Hedvig 2016-12-15 12:02:32
  Svara
 • Åh så trist! Jag fick en ring av min mormor som hon haft när hon var ung och den är helt borta, jag har flera gånger letat i varenda kartong jag har och har sådan ångest så fort jag tänker på det. Är så nervös för att någon ska fråga efter den och så har jag varit så slarvig, känns det som. Tänkte från början att någon kanske tagit den på någon fest eftersom det var i samband med det som den försvann men vill inte tro att folk kan göra sådant. Det här hände för 6 år sedan och jag hoppas fortfarande att den ska dyka upp igen 🙁
  Du har inte lagt den i något litet fack i någon annan väska, i någon liten ask/väska med något helt annat, t ex något från necessären eller inlindad i någon sjal? Förstår att du letat massor, men kanske missat något litet ställe. Hoppas att det dyker upp någon gång!

  Isa 2016-12-15 08:09:42
  Svara
 • Tips! Tvinnade länkar finns på guldfynd, jag har ett sånt armband 🙂

  Sofia 2016-12-14 21:08:42
  Svara
 • Tyckte så synd om dig för halsbandet och så läste jag den onödiga kommentaren av V…. Fick verkligen en klump i magen. Är helt utan ord över hur folk orkar vara så elaka mot dig och andra på nätet. Kärlek och cred till att du orkar fortsätta blogga trots alla kommentarer. Det säger så mycket om dig. Läser din blogg varje dag men brukar aldrig kommentera, ville bara säga detta nu <3 Ta hand om dig fina! /Lina

  Lina 2016-12-14 17:14:06
  Svara
  • Svar på Linas kommentar.

   Men tack snälla Lina. Det är ju för sådana som dig jag skriver. Inte för V. Puss. /Din för evigt.

   dasha 2016-12-14 18:29:09
   Svara
 • Haha fan vad du försöker låta som när Carrie tappade hennes halsband i sex and the city. Herregud va du leker.

  V 2016-12-14 13:50:40
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry