Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Visdomsord från coachen 

Vid detta laget känner ni ju till mina stammisställen. Topp tre är ju Pocket, Italiano (/papa/Baren) och lite Kasai va? Nuförtiden även Bardot. Fan vad jag gillar  nya krogen Bardot. 

Men jag tänkte bara flika in ett härligt tips. På onsdagar har Pocket en hel flaska champgane för bara 450kr. 

Hehe, KAN VA därför jag är här många onsdagar… 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej Dasha!
  Lyssnar på er podcast varje vecka och tycker den är jättehärlig MEN ljudet.. Går det inte att göra något åt det? Förstör tyvärr podden lite när ena personens röst är jättebra och den andra personens röst låter som en röst från en telefon 🙁
  Kram

  Evelina 2016-12-16 12:00:36
  Svara
 • Kände verkligen att jag behövde höra av mig efter veckans onsdagsbubbel då du pratade om din besatthet av skam. Haha Jag kan ju säga att mitt liv kretsar kring den serien just nu alltså! Jag älskar verkligen älskar serien så sjuuukt bra! Så du är inte ensam Dasha, jag är lika besatt som du!

  Denise 2016-12-15 22:51:13
  Svara
 • Hej, köpte en Stadsdel luvtröja av dig och ville bara säga att det var en väldigt fin kvalité och supermysig och använts flitigt. Bara en sak jag tänkte på att passformen verkar vara mer för killar eftersom den var större över axlarna och tajtare i midjan men mig gör det inget, är nöjd med mitt köp! 🙂

  Olivia 2016-12-15 10:55:06
  Svara
 • Haha orkar inte! Bästa citatet!!

  Charlotte 2016-12-14 19:03:32
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!