Vinn nagelackskit från MAVALA

Detta är ett samarbete med MAVALA och de är stolt sponsor av ELLE galan 2017. 

  

Nu är äntligen The Holidays runt hörnet. Är ni stressade? Det är inte jag. Jag är riktigt chillad. Ett julklappstips är fina nagellack. Visst kan man inte ha för många olika nagellack? Mavala har två kollektioner jag kikat närmare på. 

P2810367

EclecticColors är inspirerade av det nutida och dess färger- och sträcker sig från klassisk beige till super inne-pinne färgen blågrå.

P2810352

Sen har vi (uppenbarligen min favorit) Disco Colors kollektionen. Passar så bra till både julen och nyår. Men till att bara piffa upp en onsdag mitt i livet också. Man kan aldrig ha för mycket skimmer och glitter i ens liv. Disco Colors har en polykromisk effekt med hjälp av unika pigment och små glitterdetaljer som i rörelse skapar en fantastiskt skimrande kromisk effekt. 

P2810366 

Givetvis är vi generösa här i bloggen inför julen och om ni kommenterar i inlägget så har ni chansen att vinna, inte bara ett kit till dig själv utan även ett extra att ge bort i julklapp.  

Hur mysigt? 

P2810376

 Så kommentera nu hur du målar dina naglar och hur du tänker kring dina naglar inför festligheter för att vinna! 

     P2810380   

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
72kommentarer
 • For the reason that the admin of this site is working, no uncertainty very quickly it will be renowned, due to its quality contents. where to stream fiba afrobasket

  newsmax live tv 2023-07-15 01:14:23 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • Obrigado, muito legal, seu artigo abriu uma porta para mim. Foi uma grande ajuda para me ajudar a escrever minha tese sobre criptomoedas. Obrigado.

  Svara
 • Jag har sedan jag var ungefär 15 alltid haft lackade naglar. Jag känner mig nästan naken utan lackade naglar. Jag trivs bäst i neutrala färger eller röda naglar. Till fest vill jag gärna ha glittriga naglar, vilket också piffar upp vilken tråkig måndag som helst.

  Jennie 2016-12-28 21:46:22
  Svara
 • ÅH, vilken härlig tävling, mer nagellack till folket för att pigga upp mörka vinterdagar!

  Jag brukar alltid använda mig av Trinds stärkande baslack innan jag penslar på en mysig nudefärgad ton eller ett mörkare lila som är mina favoritlack från faktiskt Mavala – deras nagellack är enligt mig perfektion och håller så bra! – och går i princip alltid runt med de två färgerna i veckorna. Men när tiden finns över och man är medveten om något festligare event som är på gång så väljer jag alltid färg utifrån planerad outfit. Något glittrigare och starkare om man ska ha en helsvart outfit är min favorit!

  God jul Xx

  Martina Mårtensson 2016-12-22 10:31:58
  Svara
 • Jag gillar glitter både till fest och för att piffa upp vardagen. Har dock inte nagellack varje vecka, men det gör det roligare att dra på lite när man har det.

  Annelie 2016-12-21 22:01:48
  Svara
 • Jag brukar ha olika färger på mina naglar, men under jul och nyår brukar jag ofta vilja ha massor av glitter, gärna i silver, rött eller multifärgat! Tycker det är superfint och piggar upp i mörkret!

  Malin 2016-12-21 17:41:07
  Svara
 • För mig finns det bara två färger på naglarna till festen: silver och guld! Jag matchar mina smycken beroende på klädval och kör på silvernaglar till silversmycken och guldnaglar till guldsmycken. Med dessa färger behöver jag inte lika mycket smycken och smink vilket minskar tiden det tar att göra mig redo inför festen. Den tiden jag sparar spenderar jag troligtvis på dansgolvet där jag dansar loss med mina vänner!!

  Joséphine 2016-12-21 17:06:48
  Svara
 • Oj jag antar att jag nog är väldigt feg när det handlar om nagellack men jag kör nästan alltid ljusrosa eller nude till vardags… Dock oftast med ett lager genomskinligt glitter på som piffar upp lite:) Smidigt med ljusa toner då det passar till allt samt att det inte syns så tydligt när det börjar skavas av… För det måste väl ändå vara det fulaste som finns, avskavt färgat nagelask?? Därför hade jag äääälskat EclecticColors då det är färger precis i min smak!! Men när det vankas fest brukar det bli mörkare glitter, oftast silver, mörkgrå, blått eller guld, allt beroende på vad jag ska ha på mig. Min lillasyster älskar även hon att måla naglarna så att vinna dessa + det extra kittet hade vart såå roligt då jag hade delat det med henne!

  Ellen 2016-12-21 11:12:43
  Svara
 • Oj vilka färger, disco hade jag verkligen gillat! Jag väljer lite färger till mina naglar efter årstid och givetvis efter tillfälle. Ett tag hade jag mycket mörkgrå, nästan svart, mörkgrön och blå, nu senast har det varit mest rödaktiga, rosa. Ljusa beiga är alltid snyggt och passar till allt!

  Eva Johansson 2016-12-21 08:00:57
  Svara
 • Jag målar ofta mina naglar med ett färg medan på fastigheter så målar jag med minst två färger till exempel svart och en av naglarna guld glitter eller ljus rosa med silver.. Jag hoppas att ge bort ett kit till mamma eftersom hon inte har fått nånting från mig ännu!

  Noor Al-Saadi 2016-12-21 05:56:04
  Svara
 • Jag låter 2 åringen måla mina så att hon stolt kan visa upp dem å säga att ”mamma är iiin” (fin) ? Till jul rött, rött, rött. Traditionellt – löve it ??

  Lina 2016-12-20 21:14:52
  Svara
 • Hej!

  Jag jobbar inom vården och får därför aldrig ha nagellack till vardags så när det är fest så dundrar jag på: more is more! Disco colors collection är ju underbar!

  //Malin

  Malin 2016-12-20 20:24:08
  Svara
 • Vardagen är just nu väldigt mörk och mycket går i gråskala i både väder och klädval. Därför piggar jag gärna upp min outfit med mina naglar i en pangfärg! Orange, rosa eller varför inte skimrigt lila? Till kvällens festliga outfits vill jag bara glittra, gärna i guldiga toner som framhäver min klänning – framförallt till starten av det nya året!

  Josephine 2016-12-20 17:58:56
  Svara
 • Jag väljer en färg som passar humöret, klädval och som jag känner mig vacker i

  Anna 2016-12-20 15:38:17
  Svara
 • Jag använder nagellack dagligen, gillar olika färger och mina naglar håller sig fina och oskadade under nagellack. Jag tycker om att ha fina naglar/händer. det visar inte tyvärr att man jobbar hårt om man har ovårdade händer!

  Merle 2016-12-20 15:31:49
  Svara
 • Jag målar alla i en plumvart lila ton sen målar jag ringfinger nagnlarna på glitter på för att piffa till en klassisk still. Sen sprayar jag på torkingspray torkar på 10 sek (!) över. Försöker även måla när jag kollar på ngt avsnitt serie på kvällen, så jag ändå ger det en halvtimme att lägga sig :). Kram

  charlotte 2016-12-20 12:08:16
  Svara
 • Det är inte alltid jag hinner med att måla naglarna, jag har så svårt för att låta bli att förstöra det i efterhand innan det har hunnit torka. Att sitta stilla är något jag har svårt med – alltså är det lätt hänt att jag går emot eller stöter till och får börja om. Men när jag väl målar naglarna så är det med så mycket färg som möjligt och gärna med flera olika, kanske nått mönster men en smal pensel om jag känner mig lite extra kreativ!

  Johanna Rosenberg 2016-12-20 11:43:46
  Svara
 • Åh, vilka fina färger! Jag brukar polera naglarna, ha på någon härlig färg (oftast röd/rosa) utan skimmer och så överlack för extra glas. Emellanåt åker det på något glitternagellack också, för det älskar jag att ha till fest.

  Nathalie 2016-12-20 11:13:54
  Svara
 • Åhh dazzel, dazzel, glitter och glamour, disco colors collection helt oemotståndligt för ögat! Är inte ett big fan av glittriga plagg men detta skulle toppa min nyårs outfit och jag skulle få träda in i 2017 med stjärnglans! Less is more är ett uttryck som inte stämmer när det kommer till naglar och jag lekar gärna med färg och form till vardags så väl som till fest. Till nyår tänker jag söta små stjärnor och månar och kanske en färgexplosion på långfingret i form av glittrande fyrverkerier! Självklart skulle jag dela vinsten med min mor!

  Paula 2016-12-20 11:11:59
  Svara
 • Jag tycker att det är vikigt hur vi sköter våra händer och naglar för de finns i blickfånget hela tiden, jag har korta sköra naglar och försöker alltid ha ett vårdande lack på mina naglar och visst är det kul att ha någon färg på ibland och nu tycker jag inte längre att mina korta naglar är så fula, som jag har skämts för mina korta naglar.

  monica 2016-12-20 10:30:36
  Svara
 • Jag älskar välmanikyrerade naglar men är så kass på att måla mina egna! Jag försöker verkligen bli bättre och övar så ofta jag kan (ofta när jag inte ska gå utanför hemmet haha). Men till festligheter tycker jag det är absolut finast med GLITTER! Det finns väl inget som säger festlighet mer än glitter? Sen tycker jag att man ska glittra lite varje dag!

  Elin 2016-12-20 09:50:20 http://nouw.com/elinthoernblad
  Svara
 • Ja hur jag ska måla mina naglar inför helgerna blir ni som bestämmer 🙂 för om jag vinner t ex eclectik färgerna så blir det Singapore till jul och Firenze till Nyår och vinner jag disco colour så blir det daning quenn till jul och nyår tar vi Celebration men önskar mig helst eclectik färgerna. Blir jag ingen vinnare så får jag nöja med med Madrid till jul och shimmering grey till nyår som jag redan har men räknar kallt 😉 med att vinna… Behandlings kitet hade inte varit dumt att vinna. Vintern är en hård tid för händer och naglar…
  / Ha en bra helg… Monica

  Monica Nordqvist 2016-12-20 09:41:04
  Svara
 • Jag älskar att pyssla med mina naglar, men till vardags blir det för det mesta bara ett stärkande klarlack. Allt med glitter är dock min favorit! Vill ha mer glitter i livet 🙂

  Matilda Kero 2016-12-20 08:02:51
  Svara
 • Hej! Har ofta naglar i färg, inget mesande med beige och nudie, utan färg som syns och piggar upp. Favoriterna är rött, purpur och blått. När det vankas party drar jag över ett lager maffigt glitter, ibland på hela nageln och ibland bara på toppen. Kan också glittra endast på ringfingernageln. Alltså:mer färg och glitter!

  Lena Noalt 2016-12-20 07:57:52
  Svara
 • Jag målar alltid mina naglar och ofta efter säsong. Till vår och sommar föredrar jag färgglatt och pastell, höst och vinter blir det mörkare färger. Till jul överväger jag traditionellt rött med en nagel i silverglitter och stickers i form av snöflingor på en nagel. Till nyår blir det nog mindre traditionellt men fortfarande glittrigt. Kanske ett mörkt lack och sedan glitter på tipparna. Jag brukar alltid kolla igenom min inspirationsmapp på pinterest för att få idéer!

  Johanna 2016-12-20 07:49:16
  Svara
 • Jag har alltid målade naglar, känner mig naken utan nagellack! Nu runt ju är det mycket rött, grönt och lite silver. Till nyår blir det antingen en färgbomb eller en glitterbomb. Jag vill jättegärna vinna så att jag kan dela med mig av dessa godingar till lack till min vän Sofia som också är en riktig nagellacksgalning 🙂

  Jenny Eriksson 2016-12-20 07:12:06
  Svara
 • Dessa skulle jag och min dotter gärna vilja använda!!!

  Ann 2016-12-20 05:42:24
  Svara
 • Jag går all in på mörkt. Men efter att ha läst detta blev jag ha-begärig efter Sao Paoulo

  Elin 2016-12-18 22:49:14
  Svara
 • Alltså WOW, vilken tävling!!! ? Jag som bär nagellack 365 dagar om året skulle verkligen känna mig extra lyckligt lottad om jag fick äran att vinna lite produkter från Mavala, bästa nagellacksmärket! Nu i juletid kör jag stenhårt på röda, bruna, gröna och guldiga toner, men till nyår kommer jag satsar betydligt mer på GLITTER OCH GLAMOUR!!!! Gärna något som matchar mina outfits. Jag anpassar alltid mitt nagellack efter mitt humör, och hur bra är det inte mer lite fina nya färger då??? God jul Dasha ❤

  Esmeralda Hansson 2016-12-18 20:20:06
  Svara
 • åh älskar de glittriga!! Mitt nagellack är ständigt halvt avskavt o trist, bröt dessutom vänster pekfinger för några år sedan o förlorade en nagel, så den blir sig liksom aldrig lik igen. Är alltid avis på tjejer som har långa, fräscha, valmanikyrerade naglar men det verkar aldrig vara jag?!
  MEN när jag väl får tummen ur o penslar ordentligt med överlack etc så gör det ju så sjukt mycket för händerna! Känns genast superfräscht. Tar väl om händerna överlag med fet handkräm varje kväll. Som årets ytliga nyårslöfte tänkte jag att jag ska satsa på att måla om o fixa naglarna en gång i veckan. Blir ju så glad av det. Tänker att glittrigt fint lack skulle göra detta så mycket roligare o lättare att hålla! Kram!

  elin 2016-12-18 18:18:15 http://elinsparis.devote.se
  Svara
 • Dasha! Jag har aldrig kunnat måla naglarna i och med att man inte får ha dom målade i min bransch. Men nu har jag tagit mitt livs bästa beslut och sagt upp mig. Så det vore kul att börja det nya året med nytt jobb och fina naglar ifrån Mavala. 🙂

  Josefine Dahl 2016-12-18 15:00:16
  Svara
 • Jag målar naglarna, för att inte bina ner dem. Så för mig är det lika viktigt att ha fina naglar, som till vardags och fest. Däremot är det extra kul för en tjej som mig, att måla naglarna för festligheter, eftersom det är något jag aldrig gjort innan. Lyckades sluta bita naglar i somras och sedan dess har jag börjar vårda min naglar på bästa sätt! Att få denna gåvan skulle vara en liten egoboost och en klapp på axeln för att jag har slutat bita på naglarna.

  Annie 2016-12-18 14:44:25
  Svara
 • Att ha fräscha naglar är väldigt viktigt för mig. Jag har nyligen bytt från restaurangbranschen till handelsbranschen vilket jag är överlycklig för! Man får nämligen inte ha nagellack om man jobbar på restaurang men håll i hatten, dem dagarna är förbi!! Nu mera ser jag alltid till att dem är målade, äntligen med färg eller genomskinligt. Jag börjar alltid med att lägga ett baslack så det ska hålla bättre och så naglarna inte ska förstöras. I veckorna brukar jag köra någon nudeaktig färg och sen till helgerna någon lite mer färgglad! Har inte riktigt bestämt mig vad för färg det blir på nyår, ska ha en vinröd sammetsklänning så får fundera lite på den.. hade blivit superglad över att vinna detta kit så man har lite fler färger att välja emellan! Kram

  Maria 2016-12-18 12:36:02
  Svara
 • Min mamma och jag är galna i att måla våra naglar, även fast jag aldrig lyckas få det sitta perfekt. Lite nagellack skavs bort, en nagel går av, alltid är det något. Därför sitter jag ständigt och fyller på med nagellack, men vad gör det? Det blir en härlig stund på dagen att sitta och snacka med mamma och måla naglarna. Till jul ska jag köra på röda naglar eftersom att jag ska satsa på en enkel sminkning med röda läppar, matcha matcha. Nyårsnaglarna blir glittriga, antingen guldiga eller silvriga. Massa kramar!

  Sofia 2016-12-18 11:34:27
  Svara
 • Hej! Jag målar alltid naglarna flera gånger i veckan och detta görs på kvällen i soffan med tända ljus (<3), antingen framför tvn eller med musik/podd på i bakgrunden. Inför fest väljer jag alltid färg på nagellack beroende på klädvalet, en färgglad/piffig outfit= neutral/jordnära färg på nagellack, väljer jag däremot en helsvart/vit eller en inte så uppstyrd outfit= färgglada och piffigare naglar (röda eller glittriga är en favorit). Ett tips är att om du gör nagelförlängning (som jag) och gärna vill kunna byta färg flera gånger i månaden (precis som jag) så gör neutrala "genomskinliga" akrylnaglar (dom blir matt-ljusrosa) och köp sedan en acetonfri remover så är det bara att byta färg hur mycket du vill 🙂

  Julia H 2016-12-17 22:35:20
  Svara
 • Målade naglar är ju en sån där pytteliten grej som piggar upp både kläder och humör! Brukar måla naglarna i soffan på kvällen medan jag tittar på nån serie. Oftast målar jag i gammelrosa eller ljusgrått, och sen tvingar jag min pojkvän att ge mig komplimanger för mina fina naglar. För komplimanger piggar också upp humöret (även om de yttras under tvång).

  ida 2016-12-17 20:09:14
  Svara
 • Jag målar alltid med lite rum från ”kanten” och älskar nail art. Mitt bästa tips är att använda en tops eller en foundation svamp för coola effekter och mönster. För nyår blir det klassiska naglar med en cool effekt, som dessa! På jul gillar jag att måla små snögubbar eller snöstjärnor 🙂

  Eleonora 2016-12-17 19:23:51
  Svara
 • Hej!
  Jag tänker lite såhär kring måleriet av naglar inför fest: desto mer uppklädd (klädmässigt) jag är, desto mindre bling på naglarna, och vice versa. Ibland kör jag på en helsvart partyoutfit med färggranna, glittriga naglar som pricken över i:et! Röda läppar tillsammans med röda naglar är också en klassiker som funkar till alla festligheter!

  Hanna 2016-12-17 18:30:08
  Svara
 • Jag har alltid målade naglar varför det går åt en hel del lack! Dock målar jag alltid baslack och topplack så att färgen ska hålla åtminstone en vecka utan att ”flagna”. Därefter är ett superbra tips att doppa fingrarna i isvatten när de är nymålade! Då torkar de supersnabbt. MAVALA är mitt favoritmärke av många anledningar, de har många fina färger, håller bäst av alla de stora aktörerna på marknaden och är kul att samla på när de alltid är döpa efter länder och städer. Generellt sett tycker jag det är kul med en färg som syns, mitt senaste inköp är ett mörkrött som jag matchar med ett läppstift i liknande färg. Skulle bli så glad över lite nya lack! Med studentbudget är det inte helt enkelt att unna sig saker som nya, fina nagellack.

  Felicia 2016-12-17 17:43:26
  Svara
 • Jag jobbar inom sjukvården så för mig är det alltid en lyxig ledighetskänsla som infinner sig när jag väl tar mig tiden att måla naglarna. När jag är ledig ett par dagar i sträck brukar jag börja med en varm dusch följt av ansiktsmask. Medan masken verkar brukar jag fila och polera naglarna. Därefter väljer jag nagellack efter känsla, ofta faller det på något i rött/rosa/smutslila men har genom året använt allt ifrån gult, blått, metallic, guld/silver, fransk manikyr. Om jag inte har några större festligheter planerade utan enbart en middag eller liknande brukar jag matcha nagellack och läppstift. På fester så brukar jag vilja ha någon färg som antingen blir pricken över i:et till min outfit alt smälter in om jag vill lägga fokus på exempelvis ett smycke. Då jag målar naglarna ganska så sällan, dvs max 1-3 ggr/månad och endast kan ha det några få dagar per gång så är det viktigt för mig att ha ett bra nagellack som håller. Majoriteten av de nagellack som ligger i min låda är från Mavala (nu kompletterat med lite nykomlingar från h&m:s nya kollektion). Hade så klart varit superglad om jag fick vinna ett härligt nagelkit!

  Nora 2016-12-17 15:59:46
  Svara
 • Hej Dasha! Jag brukar variera färgen på nagellacket med kläderna jag har på mig, blir som en extra detalj som kan lyfta en hel outfit. Nu till vintern går jag ofta i mörka kläder, mycket svart, och då är det extra kul att piffa upp det med någon härlig färg på naglarna! Röda nyanser är nog min favorit såhär års. Jag skulle bli så glad om jag fick vinna detta och ge bort det andra kittet till min fina mamma.

  Lina 2016-12-17 14:55:36
  Svara
 • Hej Dasha! Mina bästa nageltips är att inte vara rädd för att sticka ut. Jag brukar därför ha glitterlack över ”basfärgen” på ringfingernageln i antingen silver eller guld, det blir otroligt fint och som ett smycke i sig! Att dessutom addera ringar till det blir hur festligt som helst och livar helt klart upp vardagen! Dessutom måste jag slå ett slag för överlack. Jag brukar ha ett lager överlack (Mavala’s Minute Quick Finish är en staple i mitt badrumsskåp) och sedan ta ett extra lager längst ut på nageln för då håller lacket mycket längre 🙂

  julia 2016-12-17 13:55:02
  Svara
 • Jag arbetar som sjuksköterska och får därför inte använda nagellack då jag arbetar, vilket är så tråkigt. Pga detta äger jag inte så många nagellack. Men jag brukar vanligtvis ha ett svart eller mörkrött. Skulle vara kul att step out of my comfortzone med detta kit som innehåller så fina lite ljusare färger. Kit nummer två skulle jag ge till min mamma i julklapp. Hon ska i övrigt få ett skönhetskit med bland annat en bra pincett och bra sminkborstar. Detta skulle passa perfekt att komplettera med.

  Rebecka 2016-12-17 11:37:53
  Svara
 • Alltså, detta är första året som jag HAR naglar. Jag har alltid alltid bitit ner dem, ända tills jag fyllde 26 och kände att nej nu RÄCKER det. Jag vill också kunna ha såna tjusiga långa egna naglar (som min lillasyster har). Så jag satt på mina händer i ett halvår typ, och nu har jag äntligen blivit av med vanan! Är i sjunde himlen och målar dem varje dag. Dock äger jag INGA nagellack pga aldrig behövt några, så ett glitterkit hade ju varit helt fantastiskt!

  Julia 2016-12-17 11:34:11
  Svara
 • Jag som tillbringar så mycket tid i stallet och med hundarna i skog och mark, kan tyvärr inte ha långa naglar. Det funkar liksom inte, tråkigt men sant. MEN däremot kan man alltid ha snygga färgerna på sina korta naglar. Jag brukar måla naglarna när jag ligger i sängen och kan ligga helt still med händerna sen, har oftast inte tålamod att vänta tills nagellacken har torkat under dagen, haha. Vore kul att få och att få ge bort ett sånt här snyggt kit till en likasinnad kompis!

  Helen 2016-12-17 10:40:02
  Svara
 • Skadade en nagel i bildörr när jag var 10(20 år sedan). Sen dess har jag fått måla naglarna varje dag. Sjukvården kan inte göra något ?, Men nagellack kan hehe! Älskar att testa nya och älskar färg.

  Sofia 2016-12-17 08:37:50
  Svara
 • Jag målar alltid naglarna i samband med min extra utförliga skönhetsrutin. Ni vet när man planerat in att man ska sätta inpackning i håret, raka benen, lägga ansiktsmask osv. Pricken över i i:et är ju att ta bort gammalt nagellack och lägga på en ny färg efter humör och känsla. Nu inför jul har det naturligtvis blivit röda naglar både på tårna och på händerna. Perfekt egentid och ens händer blir ju så mycket festligare hehe 🙂

  Olivia 2016-12-17 07:23:55
  Svara
 • Jag målar alltid naglarna när jag kollar på en föreläsning. Jag studerar på distans så föreläsningarna ser jag över internet och för att göra dessa föreläsningar lite lyxigare och roligare så målar jag alltid naglarna. Jag börjar alltid med att ösa på med handkräm för att sedan måla de med nagellack. Det är även perfekt när naglarna ska torka då jag ändå sitter vid datan så de hinner torka och bli fina 🙂 Sista föreläsningen är på Tisdag innan jul så då smygstartar jag med röda fina naglar innan jul, som jag sedan kommer måla om på Fredag för finaste resultat på julafton!

  Linn 2016-12-17 02:23:36
  Svara
 • Min bästa stund är när jag kommit hem från jobbet en fredag, fantastiska kvällsplaner med mina väntar, ett iskallt glas vittvin, musik i högtalarna och jag målar mina naglar i den rödaste färgen jag hittar. Som bäst redo för helgen är en med nylackade naglar! ?

  Paulina 2016-12-17 02:07:23
  Svara
 • Jag har precis upptäkt hur roligt det är med nagellack och att ha härliga färger på naglarna. Jag bär nästan alltid svart och därför är det extra roligt att exprementera med olik färger. Nu till det rolig, jag äger två nagellack i färgen grå och rosa. Men i min fantasi sprudlar det tankar med att kunna välja mellan massor av olika färger och utgå ifrån det humör jag är på. Så snälla, hjälp mig utveckla min kollektion så att jag kan få leva min fantasi.

  Sara 2016-12-17 02:00:28
  Svara
 • Jag älskar, älskar, älskar mörkröda naglar. Så där mörkröda som Chanels Rouge Noir. Det är nog den elegantaste färg jag känner till. Det lyfter vilken outfit som helst och om man gör en nagel (eller flera!) i silverglitter blir det ännu snyggare. Jag brukar göra egna gelnaglar hemma eftersom jag älskar högglansiga och hållbara naglar. Jag har världens bästa jobb .. men nagelllack går inte att ha .. men nu skall jag göra ett projekt på ett halvår där jag inte skall jobba utan bara skriva och arbeta på projektet. Då vill jag ha vackra naglar som gör mig glad att se på. Det är så viktigt att ha vackra händer! Det gör mig faktiskt gladare och säkrare som person!

  vera 2016-12-16 22:55:00
  Svara
 • När min bebis har somnat så målar jag naglarna i lugn och ro. Känner mig så fin sen <3 Jobbar i kommun och har rätt stel klädsel, men brukar ha glittriga eller knalliga naglar för att piffa upp!

  Sofia 2016-12-16 21:59:10
  Svara
 • Jag älskar att måla naglarna både till vardags och festligheter! Jag anpassar ofta färgen efter vad jag tycker passar till årstiden. Nu senast har jag haft brunlila, mörkrött och svart, men tycker om ljusa och färgstarka lack minst lika mycket! Ju mer skimmer och glitter det är i desto piffigare känner jag mig, och i år skulle jag älska att matcha både jul- och nyårsklänningen med något skimrigt från Malava.
  Jag skulle ge bort ett kit till min syster som flitigt varierar mellan olika nyanser <3

  S 2016-12-16 21:46:56
  Svara
 • Jag älskar att matcha mina naglar med outfiten jag bär, Malava har jättebra pigmentering (räcker med 1 lager!) och hållbarhet. Mitt favoritmärke på nagellack! ❤??

  L 2016-12-16 20:38:29
  Svara
 • Jag är inte så bra på att måla naglarna, jobbar på att bli bättre då jag är en nagelrivare i stress och när de är målade märker jag att rivandet minskar. Försöker även börja köpa lite nagellack för att kunna mixa lite färger, just nu har jag en grå färg bara.

  Mikaela 2016-12-16 20:28:12
  Svara
 • när jag målar mina naglar lägger jag 100% fokus på det haha! jag målar inte så ofta men när jag väl målar går jag all in! och standard till fest och vardags är väl att alltid att ha glitter – så man alltid känner sig lite festlig!

  kram kram

  Ellen 2016-12-16 20:22:16
  Svara
 • Jag har ALLTID baslack för att inte missfärga nageln då jag älskar svart eller rött nagellack. Det är lite av mina signaturfärger på naglarna. När jag ska på fest så brukar jag måla ett oerhört glittrigt lack ovanpå. Svart med glitter är pangfint ihop!

  Jenney hansson 2016-12-16 19:52:41
  Svara
 • Åh, vad glad jag blev när jag såg denna tävling. Jag bara älskar nagellack!!

  Jag är ganska känslig för en del smink och ganska ofta försöker jag fokusera nästan mest på för att se till att jag har ett snyggt nagellack som passar till mina festkläder. Nästa vecka ska jag på jobbets personaljulbord och då tänkte jag ha ett juligt och glittrigt nagellack. Jag har inget bra nagellack med glitter så därför har jag funderat på att köpa ett. Men om jag vinner dessa nagellack så sparar jag lite pengar och behöver därmed inte köpa något.
  När det kommer ut nya färger på marknaden så är jag så himla sugen på dessa. På somrarna brukar jag variera mig mellan somriga färger och på vintern brukar jag ha lite mörkare färger som är just trendigt just då. Julafton brukar jag ha antingen glitter eller en julig röd färg. När ser någon snygg färg på ett nagellack på någon social media så blir jag nästan sugen direkt på att färga naglarna med just denna färg.

  Kristina 2016-12-16 19:48:32
  Svara
 • Just nu målar jag naglarna var och varannan dag, allt för att mina tunna, korta & små naglar ska växa och bli fina & långa

  Brukar alltid måla minst 3 lack, och varierar efter både årstid & humör, men favoritfärgerna är ett grå/mullvad från Chanel, ett röd/lila från Depend och ett beige/brunt från Mavala.

  Inför festligheter såsom middagar/fester/utgångar och liknande brukar jag matcha naglarna med min outfit.

  Nu inför nyår skulle ett glittrigt/shimmrigt lack passa perfekt då min outfit kommer vara helsvart!

  P.S har målat naglarna idag inför min uppkörning imorgon då jag av någon anledning känner mig mer självsäker med snyggt målade naglar…

  Matilda Hettman 2016-12-16 19:15:15
  Svara
 • Brukar oftast ha mina 3 färger året runt (tyvärr är man så bekväm och lite tråkig); En gammal rödbrun favorit från OPI som heter Suzette Crêpes, en vinröd från H&M och en ljusrosa/beige som sitter hela sommaren. Använder enbart dessa 3, men jag älskar dessa färger!

  Johanna 2016-12-16 19:07:10
  Svara
 • Den stora behållningen med mitt nya jobb, att få ha nagellack igen!
  Ett bra underlack och att verkligen låta det torka emellan lagren är mitt bästa tips. Jag målar alltid på andra lagret färg dagen efter. Sen sitter det som berget. Små flaskor är det allra bästa, om man som jag vill byta ofta hinner man aldrig använda upp en stor.
  Min syster skulle få det ena paketet. Hon sa nyligen att hon skulle vilja vara ”piffigare” men inte vet hur eller har så mkt tid. Fina naglar är ju perfekt!
  /Sofia

  Sofia Thulin 2016-12-16 19:05:00
  Svara
 • Jag målar ofta mina naglar efter humör samt ”energinivå”. Våra händer är med om så mycket varje dag och våra små tippar måste få lysa lite extra. Så – när jag är glad blir det ofta någon festlig färg/glitter, när jag är mer neutral kör jag på nude och när jag är lite nere kör jag på mörkt, gärna svart. DOCK kan jag ibland känna att jag behöver lite glitter när jag är nere och då byter jag helt enkelt – glada färger när jag känner mig nere.
  Vid festligheter tänker jag likadant men brukar också försöka matcha så bra som möjligt med outfit. Våra händer är lika viktiga som vår ansikte, de speglar ”vem vi är”. Så jag vill väldigt gärna vinna detta kit så att mina små naglar slipper se ut som shit (noter mitt mycket torra rim).
  God Jul och Gott Nytt År Dasha, om än lite i förtid.

  Elin 2016-12-16 18:14:10
  Svara
 • Jag har i flera veckor tänkt på att jag måste börja lacka naglarna igen och har ett antal gånger idag övervägt om jag ska ta en paus med bokföring – det allra tråkigaste med eget företag tycker jag redan efter första året in business – en liten stund och fixa naglarna framför någon bra netflixserie. Jag ska ut med min kille ikväll som jag inte tror har sett mig med lackade naglar sen vi började dejta tidigt 2016 pga alltid för mycket att göra (som jag tror du skrev, aldrig ledig som egen företagare!) så det har glömts bort. Detta inlägget övertygade mig att det nog är rätt beslut att fixa naglarna just precis NU och det vore superkul att vinna ett kit med nya fräscha färger så jag får inspiration att fortsätta!

  Elza 2016-12-16 17:41:51
  Svara
 • Jag målar naglarna i olika färger varje kväll känns de som, de sägs ju att killar kollar först på händer och tänder så 😉 nej men för mig känns de så fräscht att alltid ha fina naglar. De utstrålar mycket speciellt om man smyckar fingrarna med någon fin ring sen har nymålade naglar. Mina naglar är alltid målade till min outfit, även om de gäller löpartävling i terräng så vill ja att de ska matcha mina lila terräng skor för då känner jag mig extra snabb och fin.
  hade varit en fantastisk julklapp.

  Julia sköllerhag 2016-12-16 17:19:05
  Svara
 • Alltid underlack! Annars har mina naglar en tendens att bli missfärgade… på fest vill jag ha färg / glitter / glamm. Gärna glittrigt guld som blir supersnygga till mina guldsmycken!

  God jul fina Dasha!

  Frida 2016-12-16 16:43:08
  Svara
 • Jag tycker både om att ha neutrala färger och starka färger. När jag fixar mina naglar så tar jag först ett bas lack, målar mina naglar och sedan ett lack för att de ska hålla längre, Inget speciellt. Jag gör inte vid mina naglar på salong för att jag tycker bättre om att fixa och trixa hemma. Dasha du har helt rätt man kan inte ha för många nagellack. Ha det bra ?

  Ida Johansson 2016-12-16 16:17:28
  Svara
 • Okej, jag känner bara att jag måste vinna denna! När jag gör mig iordning är naglarna alltid det sista jag fixar för det är dom som gör och knyter ihop hela outfiten! Jag är extremt oblyg när jag målarna naglarna och kör på allt från en nagel i varje färg till grönt eller rött eller klassisk rosa/beige. Plus att jag älskar att sitta med mina tjejkompisar, fixade för en utekväll, dricka vin och måla naglarna innan man drar ut! Hoppas jag vinner <3!!

  Sara 2016-12-16 16:08:40
  Svara
 • Hej fina! Jag kommenterade din blogg för första gången häromdagen angående ditt borttappade halsband, och nu måste ju bara lägga min andra kommentar. Haha, känner mig on fire i kommentarsfältet nu!

  Superrolig tävling förresten! På mitt jobb tvättar jag händerna jämt så nagellack håller sig inte i veckorna…. Därför har min fredagsrutin blivit att måla naglarna fina inför helgen så fort jag kommer hem efter jobbet på fredagen (sitter just nu och målar dem!). Ett par fina naglar blir som pricken över i:et på outfiten tycker jag. Oftast kör jag mörka naglar, helst svart eller vinrött. På sistone har jag vågat mig på att måla en nagel i en accent-färg, exempelvis vinröda naglar och en beige/rosa/glittrig ringfingernagel. Obs jag brukar gilla allt minimalistiskt, men detta blir sååååå fint! Och man får ett smile på läpparna varje gång man kikar ner på sina händer. Puss på dig och ha en mysig helg! /Lina

  Lina 2016-12-16 16:08:33
  Svara
 • Tar hand om både hand och nagel för att de ska vara fina och hela. Gör inget om naglarnar långa eller korta, bara de är hela och jämna. Jag målar mina naglar minst en gång varje vecka. Färg och extra bling beror helt på vad som ska ske. Inför festligheter så gör jag gärna nailart. Älskar nailcaviar på typ en tre naglar. Dessa set ser helt fantatiska ut, skulle gå utmärkt att göra ombre med. Skulme dela med min lika nagellackstokiga vän sofia 🙂 Go jul!

  Jennifer 2016-12-16 16:06:06
  Svara
 • Gillar att klä mig i ganska neutrala och basic-färger så därför älskar jag att ha roliga färger på naglarna för att liva upp outfiten! Går aldrig utan nagellack och skulle bli jätteglad om jag vann för då skulle jag ge det ena kitet till min älskade mami.

  Puss på dig Dasha<3

  Johanna 2016-12-16 16:01:36
  Svara
 • Jag kör alltid all in eller inget alls. Älskar att go banans med mina naglar eftersom det verkligen höjer outfiten! En annars no inspiration kläd dag kan lätt piffas upp med den rätta färgen på naglarna. Jag har oftast metallic, rosa eller gråa vilket i princip överensstämmer med färgvalet i min garderob

  Rebecca 2016-12-16 15:32:25
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!