Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

The boys are back in town

Vet ni vem som är tillbaka för semester hemma? Er (och min!) favorit-Erik

Vi åt en lunch på Strandvägen 1 och stundtals garvade så hårt att jag inte visste vart jag skulle vända mig. Jargonen denna boys har är iskall, inte helt rumsren för att sitta på en fullsatt krog dagen innan julafton men vad gör det när allting kommer kring? 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Dasha! Kan inte du skriva ett inlägg om när du var med i tsunamin (om det inte är för känsligt/privat såklart), kan inte minnas att jag har läst om det? Isåfall länka gärna! Eller berätta om det i podden, kanske är lättare. Puss och kram

  Lina 2016-12-26 19:50:44
  Svara
 • Hej fina! Fråga. Har för mig att du skrev ett inlägg om att du fått astma. Vad hade du för symptom? Mycket hosta har jag förstått men andningsvårigheter överlag? Jag har konstant hosta utan att vara förkyld, men brukar oftast inte ha svårt att andas. Blir däremot anfådd och får hjärtklappning väldigt snabbt också trots att jag tränar kondition regelbundet.. känner du igen detta? Har googlat men där står det bara att man ska ha andningsvårigheter också.. god fortsättning! Podden och bloggen gör gråa dar härligare! :*

  Sofi 2016-12-26 15:55:16
  Svara
  • Svar på Sofis kommentar.

   Hej Sofi! Bästa är att inte googla eller höra min historia. Utan boka en tid hos din vårdcentral och be om en undersökning. Man ska inte jämföra eller diagnostisera sig själv. Lycka till! Kram!

   dasha 2016-12-27 13:28:20
   Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!