Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Varför jag alltid ogillat julen.

Har ni lyssnat på veckans Onsdagsbubbel? Det är ju podcasten jag har tillsammans med Hanna.

Julen har alltid, så länge jag kan minnas varit den jobbigaste dagen på året för mig. Jag kan ärligt inte minnas en enda julafton jag inte smugit iväg till toaletten och fällt några ångestladdade tårar jag försökt kväva så länge att det inte gick längre.

Jag berättar i veckans podd om varför jag känt såhär och så brister det för mig… När jag börjar berätta om mamma. Det är en fin och ärlig stund jag delar med er. Lyssna gärna på iTunes eller i eran vanliga podcastapp.

P1180732

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • <3 <3 <3 Tack för att du delar med dig, blev väldigt rörd!! Kram

  Lovisa 2016-12-30 00:28:43
  Svara
 • Hej Dasha! Ingen pod idag? Eller är det bara hos mig den inte kommer upp?

  Tilda 2016-12-28 20:18:13
  Svara
 • Är bloggen nedlagd?

  Anna 2016-12-28 15:41:24
  Svara
 • Hej har läst din blogg länge och brukar nästan aldrig kommentera men kände att jag ville göra det nu. Jag har alltid älskat julen med min stora galna familj och så lätt att ta det för givet när det alltid varit så. Även om jag vet att inte alla har samma förutsättningar så vill jag bara säga tack för att du ger mig perspektiv, satt hemma och jobbade och lyssnade på er podd och tårarna började bara spruta. Så tack igen för ett ärligt och äkta poddavsnitt! Stor kram 🙂

  Emelie 2016-12-28 10:11:28
  Svara
 • Hej Dasha! Vill mest bara kika in och säga tack för dina ord om julen. Satt på bussen hem från jobbet igår och fick kämpa för att inte storböla när jag lyssnade på podden. I år är första julen efter mina föräldrars skilsmässa, har ingen direkt relation med min pappa alls längre och nu med en ensamstående mamma var det så mycket av det du sa om satte ord på mina egna känslor. Trots att jag är 22 år (haft nån slags föreställning om att föräldrars separation bara är riktigt smärtsam om man är yngre/liten) gör ju hjärtat lite extra ont idag. Blir ju ännu en smärtsam påminnelse om att livet inte alltid blir som man tänkt sig. Aja nu är det julaftonskvällen och man har trots allt överlevt dagen hehe. Herregud vad långt detta blev men ville bara säga TACK TACK TACK för att du delade med dig (kände att 140 tecken på twitter blev för kort) och hoppas att du tog dig igenom dagen också <3 KRAM

  Sofia 2016-12-24 20:19:02
  Svara
 • Tack för att du delar med dig så ofiltrerat Dasha. Grät en skvätt och tänkte än en gång på alla som inte har den ‘perfekta julen’. Jag fullkomligt älskar och respekterar när bloggare är såhär öppna, det är väldigt modigt och naket. Hoppas din dag hos Petra blir härlig och att du får känna en stor dos kärlek. Stor kram

  Sara 2016-12-24 14:54:45
  Svara
 • Verkligen så fint och känslosamt när du pratar om julen. Så bra för mig som alltid har haft bra jular att lyssna på för att få perspektiv. Tycker så mycket om er pod!

  Maria 2016-12-24 12:55:18
  Svara
 • Dasha så fint att du pratar om julen. Viktigt att du tar upp det! tycker du är grym! Kram

  Lovisa 2016-12-24 08:10:11
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!