Everything’s gonna be OK säger jag.

Imorse vaknade jag med livsångest. Snoozade i tre timmar vilket är mycket även för mig men det gick inte att komma upp. Gick inte att somna inatt för den delen heller. Men ibland är det så. Ibland är det spöken på besök och detta är en sån period, antar jag.

Då satte jag mig upp och så gjorde jag en plan. På hur detta måste få ett slut och jag ett lugn och ro. Och solen gör ju alltid en glad. Och träning. Så jag bokade en resa till vildaste djungeln i Thailand. Ska åka på ett muay thai bootcamp (!).

Det.. Kommer bli intressant. Aldrig utövat någon kampsport innan men har ju kört lite boxning med min PT MatildaSats Stureplan och det gillade jag ju. Får inte glömma astmamedicinen bara.

 Dasha29 Dasha30

Sexig morgonrock från Daisy Grace. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!