Skvallermarathon 

Jag och Hanna planerar tid för att spela in podden som kommer ut idag. Jag skäller på folk som är lustiga på andras bekostnad. Hanna har haft inte en utav TVÅ utekvällar med riktiga Chuck Bass (alltså Ed Westwick) och så pratar vi om 2017-mål.

Mamma sover här i två dagar. Hon är en riktig feeder. Om jag inte skulle säga nej skulle hon bara köpa hem chips och choklad till mitt hem.

Boudal skrev ett meddelande till Daniel ParisFB där han förklarade hans tal som legendariskt och då undrade jag vad han sa. Men fick inget svar på FB och började därför hetsa på sms. Han förstod inte att jag försökte vara rolig tror jag…

Sen dök denna bild upp på Timehop och jag skickade den till Jeppe och Jerry.

När vi skulle till landet skickade jag inköpslista till Zolle för drycken. Han är dålig på att svara… Då såg det ut såhär:

Mille fick ett Playstation VR häromdagen. Bestämde att jag skulle laga bollo och testköra (raderade koden innan jag tog printscreen):

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • very satisfying in terms of information thank you very much. watch horse racing live free uk

  newsmax live streaming 2023-07-15 10:36:04 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • This is my first time pay a quick visit at here and i am really happy to read everthing at one place how to watch racing tv for free

  Svara
 • SÅÅÅ kul inlägg! Fortsätt med dessa. Känns som att få dyka in i din värld för en sekund.

  emme 2017-01-04 19:48:25
  Svara
 • Jag tycker tyvärr dessa sms inlägg är väldigt svåra att förstå? Vill inte ge kritik men ge feedback!
  Säkert jättekul för vänner och gemensamma vänner till dig, men som läsare förstår man inte alls mycket:/ kanske kan utveckla historian bakom dessa sms? Eller förklara mer! Annars kanske ett eget inlägg om var och en av dina vänner skulle vara något? så som forni har gjort:) vore mysigt att få läsa! För antar att du vill förmedla dina vänner i dessa inlägg, så kunde det varit nästa steg att ta:) ha det fint!
  /Nathalie

  Nathalie 2017-01-04 09:57:57
  Svara
 • KRYA PÅ DIG DASHA!!

  Charlotte 2017-01-03 22:49:55
  Svara
 • Hej Dasha! Jag skulle bara säga att jag ÄLSKAR din mamma. Jag älskar när du bloggar om henne och när hon tycker upp på snap. Invandrarkvinnor är mina IDOLER. Sliter som djur och aldrig får någon uppmärksamhet eller eloge för det. Därför vill jag nu hylla din mamma! Du berättade i podden vilka uppoffringar hon har gjort för att du ska ja det bra, vilket bevisar vilken fantastisk mamma hon är, men kan tänka mig att det måste ha varit otroligt svårt vissa stunder. Komma till ett nytt land, försöka lära sig språket och dessutom behöva byta karriär. För mig är din mamma, tillsammans med många andra kvinnor (och kanske främst invandrare pga av alla svårigheter de tvingas möta) HJÄLTAR! Hälsa din mamma att hon är en inspiration! Ta hand om henne, vad gullig att du gav henne en resa till Paris! Massa kramar till er båda

  Siri 2017-01-03 21:16:35
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!